En knapptryckning är allt som behövs för att styra musik och samtal på Beats Wireless. Så här kommer du igång:

1.

Av och på igen

Håll multifunktionsknappen intryckt i två sekunder för att slå på och tre sekunder för att stänga av.

Bluetooth:

• En blå lampa blinkar långsamt när du är ansluten till Bluetooth.
    • Hörlurarna sparar batteritid genom att de stängs av automatiskt om de är frånkopplade från Bluetooth i mer än 10 minuter.
  2.

Volymkontroll

• Justera volymen genom att trycka på (–) eller (+)
  3.

Ring hem

Ringa ett samtal

• Parkoppla telefonen och ring som vanligt.

Aktivera röstuppringning

• Tryck två gånger i snabb följd på multifunktionsknappen.
    • När röstuppringning startar på telefonen följer du anvisningarna på telefonen.

Hej och hejdå

• Tryck snabbt en gång på multifunktionsknappen.

Avvisa ett inkommande samtal

• Håll multifunktionsknappen intryckt i två sekunder.

Ljud av

• Tryck på uppspelnings-/pausknappen för att stänga av eller slå på ljudet.

Flytta samtalet från telefonen till headsetet och tillbaka igen

• Håll multifunktionsknappen intryckt i två sekunder.
Wireless Functions