Det är mycket enkelt att använda Beatbox Portable. Tre knappar, men massor av möjligheter.

1.

Strömknappen – på och av

På/av

• Ett tryck.

Parkoppling med Bluetooth

• Håll knappen intryckt i tre sekunder när du vill aktivera läget för parkoppling.
    • Avbryt med ett tryck.
    • Håll knappen intryckt i ytterligare tre sekunder för frånkoppling.
  2.

Jag vill också höra

• Tryck på minus (–) och plus (+) när du vill höja eller sänka volymen.
    • Växla mellan Bluetooth- och AUX-läget genom att trycka ned plus (+) och minus (–) samtidigt.
  3.

Ljudsignaler

Du hör ljudsignaler från Beatbox Portable när:

• Strömmen slås på/av.
    • Bluetooth-anslutningen förloras.
  4.

Systemets statusindikatorer

AV Lyser VITT Lyser RÖTT Blinkar RÖTT/VITT Blinkar snabbt RÖTT Blinkar långsamt RÖTT
    Av PÅ och ansluten till Bluetooth PÅ och ej ansluten till Bluetooth Parkoppling påbörjad Volymjustering Låg batterinivå (frånkopplad)
Beatbox Portable Functions