Det är lika lätt att använda dina Studio Wireless-hörlurar antingen du ansluter via Bluetooth eller kabel.

1.

Strömknappen

• Slå på eller stäng av genom att hålla strömknappen på den högra öronkåpan intryckt i en sekund.
    • Lamporna i batterimätaren lyser vitt när strömmen är PÅ.
    • Tryck på strömknappen när du vill se batterimätaren.
  2.

Knappen B

Ljud av/stoppa ANC (vid användning av kabel)

1. Stäng av ljudet och stoppa ANC genom att hålla knappen b på den vänstra öronkåpan intryckt.
    2. Släpp när du vill återuppta.

Om du vill strömma musik via Bluetooth kan du läsa mer i  Grundläggande om Bluetooth – Studio Wireless.

Studio Wireless functions