1.

Solo2 Wireless har tolv timmars uppspelningstid efter endast två timmars laddning.

Så här laddar du dem:

1. Anslut den medföljande kabeln till laddningsporten på den högra öronkåpan.
    2. Anslut kabeländen med standard-USB-kontakten till en strömkälla – det kan vara Pill, datorn eller någon annan enhet med en USB-port eller USB-adapter.
    3. Ladda enheten!

Om hörlurarna får slut på batteri byter du till ljudkabeln medan du väntar på att kunna ladda batteriet.

Power Your Solo2 Wireless