Parkoppla Beats Pill+ med iPhone, iPad, iPod touch, Apple Watch eller Android-enheter.

1.

Parkoppla med iPhone, iPad, iPod touch eller Apple Watch

1. Kontrollera att Beats Pill+-högtalaren är laddad och påslagen.
    2. Knappen b pulserar och visar att Beats Pill+ är i identifieringsläge och kan parkopplas. Om knappen inte pulserar håller du ned den i 3 sekunder så att identifieringsläget aktiveras.
    3. Gå till Inställningar på din iPhone, iPad, iPod touch eller Apple Watch och tryck på Bluetooth. Kontrollera att Bluetooth är aktiverat.
    4. Välj Beats Pill+-högtalaren i listan över Bluetooth-enheter. Om du har ändrat namn på högtalaren med Beats Updater eller appen Beats Pill+ visas namnet i listan.
  2.

Parkoppla med Android-enheter

1. Kontrollera att Beats Pill+-högtalaren är laddad och påslagen.
    2. Knappen b pulserar och visar att Beats Pill+ är i identifieringsläge och kan parkopplas. Om knappen inte pulserar håller du ned den i 3 sekunder så att identifieringsläget aktiveras.
    3. Kontrollera att Bluetooth är aktiverat i Bluetooth-inställningarna på Android-enheten.
    4. Välj Beats Pill+-högtalaren i listan över Bluetooth-enheter. Om du har ändrat namn på högtalaren med Beats Updater eller appen Beats Pill+ visas namnet i listan.
Pair Your Beats Pill+ Speaker