1.

Strömknappen

Tryck en gång för på/av.

2.

Knappen B

Tryck en gång för att spela upp/pausa.

Parkoppling med Bluetooth

• Parkoppla eller koppla från parkopplingen genom att hålla den intryckt i tre sekunder.
    • Tryck en gång för att avaktivera Bluetooth.

Samtal

• Ta emot eller avvisa samtal med en tryckning.
    • Överför samtal genom att trycka snabbt två gånger.

Parkera

• Parkera samtalet och ta inkommande samtal med en tryckning.
    • Lägg på och ta ett inkommande samtal genom att hålla knappen intryckt i två sekunder.
    • Växla mellan samtal med en tryckning.
  3.

Volymreglage

Justera volymen i högtalaren med (–) och (+).

4.

Ljudsignaler

Du hör ljudsignaler när:

• Pill slås på eller av.
    • Enheten ansluts via Bluetooth eller kopplas från.
  5.

NFC-kompatibilitet

Två Pill 2.0 kan ansluta till varandra via NFC-kompatibilitet. I parkopplingsläge:

• Håll de båda NFC-logotyperna mot varandra en gång så får du förstärkning av ljudet.
    • Tryck en andra gång för att aktivera stereoljud (en Pill spelar den vänstra kanalen medan den andra spelar den högra).
  6.

Aux-ingång/-utgång

• Om du vill ansluta en ljudenhet som en telefon eller en MP3-spelare via kabel använder du ingången med märkningen IN.
    • Om du vill ansluta en annan högtalare via kabel använder du utgången med märkningen OUT.
Pill Functions