Problem med att få Bluetooth att fungera på Wireless-hörlurarna? Här hittar du svaren:

1.

Parkoppling

Aldrig parkopplat tidigare? Slå bara på dem.

Vill du göra det igen? Slå av hörlurarna och håll ned multifunktionsknappen ovanför knappen b i fem sekunder.

Snabbt blinkande blå och röda lampor på den högra kåpan talar om att du är i parkopplingsläge.

1. Slå på enheten.
    2. Aktivera Bluetooth och sök efter Bluetooth-enheter.
    3. Välj Beats Wireless från listan över funna enheter.
    4. Ange lösenkod 0000 om det behövs.
  2.

Koppla från och återansluta

Koppla från: Stäng av ditt headset eller koppla från Bluetooth på enheten.

Återansluta: Slå på ditt headset och anslut från Bluetooth-menyn på enheten. Wireless kan bara identifiera en enhet i taget.

3.

Bluetooth-statusindikatorer

Vill du veta vad de blinkande LED-lamporna betyder? Titta i tabellen.

LED Status
    Långsamt blinkande röd lampa Ingen ansluten enhet
    Långsamt blinkande blå lampa Ansluten till enhet via Bluetooth och klar att använda
    Snabbt blinkande blå och röda lampor Bluetooth-parkopplingsläge
Bluetooth Basics—Wireless