1.

Met de Solo2 Wireless kun je 12 uur lang naar muziek luisteren en het duurt maar 2 uur om de batterij op te laden.

Je kunt de batterij als volgt opladen:

1. Sluit het uiteinde van de meegeleverde kabel aan op de poort voor het opladen op de rechteroorschelp.
    2. Sluit het andere uiteinde van de standaard USB-kabel aan op een voedingsbron, zoals je Pill, computer of een ander apparaat met een USB-poort of USB-adapter.
    3. Laad je apparaat op!

Als de batterij van je koptelefoon onverwacht leeg is, sluit je de audiokabel aan totdat je de batterij kunt opladen.

Power Your Solo2 Wireless