Koppel de Beats Pill+ met iPhone, iPad, iPod touch, Apple Watch of Android-apparaten.

1.

Koppelen met iPhone, iPad, iPod touch, Apple Watch

1. Zorg dat de Beats Pill+ is opgeladen en is ingeschakeld.
    2. De 'b'-knop knippert om aan te geven dat de Beats Pill+ in de detectiemodus staat en klaar is om te worden gekoppeld. Als de 'b'-knop niet knippert, houd je de 'b'-knop drie seconden ingedrukt om de detectiemodus te activeren.
    3. Ga op je iPhone, iPad, iPod touch of Apple Watch naar 'Instellingen' en tik vervolgens op 'Bluetooth'. Zorg dat Bluetooth is ingeschakeld.
    4. Selecteer je Beats Pill+ in de lijst met Bluetooth-apparaten. Als je je luidspreker een andere naam hebt gegeven met Beats Updater of de Beats Pill+-app, wordt deze naam in de lijst weergegeven.
  2.

Koppelen met Android-apparaten

1. Zorg dat de Beats Pill+ is opgeladen en is ingeschakeld.
    2. De 'b'-knop knippert om aan te geven dat de Beats Pill+ in de detectiemodus staat en klaar is om te worden gekoppeld. Als de 'b'-knop niet knippert, houd je de 'b'-knop drie seconden ingedrukt om de detectiemodus te activeren.
    3. Ga op je Android-apparaat naar de Bluetooth-instellingen en zorg dat Bluetooth is ingeschakeld.
    4. Selecteer je Beats Pill+ in de lijst met Bluetooth-apparaten. Als je je luidspreker een andere naam hebt gegeven met Beats Updater of de Beats Pill+-app, wordt deze naam in de lijst weergegeven.
Pair Your Beats Pill+ Speaker