1.

Aan/uit-knop

Eén keer drukken om aan/uit te zetten

2.

'b'-knop

Eén keer drukken om af te spelen of te pauzeren

Koppelen via Bluetooth

• Drie seconden ingedrukt houden om te koppelen of ontkoppelen
    • Eén keer drukken om Bluetooth uit te schakelen

Gesprekken

• Eén keer drukken om gesprekken aan te nemen of te weigeren
    • Twee keer drukken om gesprekken over te zetten

In de wacht

• Eén keer drukken om een gesprek in de wacht te zetten en een inkomend gesprek aan te nemen
    • Twee seconden ingedrukt houden om op te hangen en inkomende gesprekken aan te nemen
    • Eén keer drukken om tussen gesprekken te schakelen
  3.

Volumeregelaars

Gebruik (-) en (+) om het luidsprekervolume aan te passen.

4.

Audiosignalen

Je hoort signalen wanneer:

• de Pill wordt in- of uitgeschakeld.
    • de Pill verbinding maakt met Bluetooth of deze verbinding verbreekt.
  5.

NFC-compatibiliteit

Je kunt twee Pill 2.0-systemen met elkaar verbinden via NFC. In koppelingsmodus:

• Raak de twee NFC-logo's tegelijkertijd één keer aan om het geluid te versterken.
    • Raak de logo's een tweede keer aan om stereogeluid te activeren (één Pill-luidspreker speelt via het linkerkanaal, de ander via het rechterkanaal).
  6.

Aux in/out

• Als je de luidspreker met een kabel wilt aansluiten op een audioapparaat, zoals een telefoon of een MP3-speler, gebruik je de 'IN'-aansluiting.
    • Als je de luidspreker met een kabel wilt aansluiten op een andere luidspreker, gebruik je de 'OUT'-aansluiting.
Pill Functions