1.

Aan/uit-knop

Eén keer drukken om aan/uit te zetten.

2.

'b'-knop

Druk eenmaal om af te spelen/te pauzeren.

Koppelen via Bluetooth

• Drie seconden ingedrukt houden om te koppelen of ontkoppelen
    • Eén keer drukken om Bluetooth uit te schakelen

Gesprekken

• Eén keer drukken om gesprekken aan te nemen of te weigeren
    • Twee keer drukken om gesprekken over te zetten

In de wacht

• Eén keer drukken om een gesprek in de wacht te zetten en een inkomend gesprek aan te nemen
    • Twee seconden ingedrukt houden om op te hangen en inkomende gesprekken aan te nemen
    • Eén keer drukken om tussen gesprekken te schakelen
  3.

Volumeregelaars

Gebruik (-) en (+) om het luidsprekervolume aan te passen.

4.

Audiosignalen

Je hoort signalen wanneer:

• de Pill wordt in- of uitgeschakeld.
    • de Pill verbinding maakt met Bluetooth of deze verbinding verbreekt.
  5.

NFC-compatibiliteit

Twee Pill 2.0-luidsprekers kunnen gebruikmaken van Near Field Communication (NFC) om draadloos verbinding te maken met elkaar. Je kunt kiezen of je de luidsprekers wilt gebruiken om het geluid te versterken of om in stereo te luisteren.

6.

Aux in/out

• Als je de luidspreker met een kabel wilt aansluiten op een audioapparaat, zoals een telefoon of een MP3-speler, gebruik je de 'IN'-aansluiting.
    • Als je de luidspreker met een kabel wilt aansluiten op een andere luidspreker, gebruik je de 'OUT'-aansluiting.
Pill Functions