Lukt het je niet om Bluetooth te gebruiken op je Wireless-koptelefoon? Hier vind je de antwoorden:

1.

Koppelen

Nooit eerder gekoppeld? Zet de koptelefoon gewoon aan.

De volgende keer is het raak? Zet de koptelefoon uit en houd de multifunctionele toets boven de 'b'-knop 5 seconden ingedrukt.

Snel knipperende blauwe en rode LED-lampjes op de rechteroorschelp geven aan dat de koptelefoon zich in de koppelingsmodus bevindt.

1. Zet je apparaat aan.
    2. Activeer Bluetooth en zoek naar Bluetooth-apparaten.
    3. Selecteer Beats Wireless in de lijst met gevonden apparaten.
    4. Voer zo nodig wachtwoord 0000 in.
  2.

Verbinding verbreken en opnieuw verbinding maken

Verbinding verbreken: schakel de headset uit of schakel Bluetooth op je apparaat uit.

Opnieuw verbinding maken: schakel de headset in en maak verbinding via het Bluetooth-menu op je apparaat. De Wireless kan maar één apparaat tegelijk herkennen.

3.

Bluetooth-statusindicatoren

Vraag je je af wat de knipperende LED-lampjes betekenen? Bekijk dan het overzicht.

LED-lampje Status
    Langzaam knipperend rood lampje Geen apparaat verbonden
    Langzaam knipperend blauw lampje Verbonden met apparaat via Bluetooth en klaar voor gebruik
    Snel knipperende blauwe en rode lampjes Bluetooth-koppelingsmodus
Bluetooth Basics—Wireless

Was de informatie nuttig?