Beats-luidsprekers opnieuw instellen

Als je problemen hebt met geluid, Bluetooth of opladen voor je luidsprekers, kun je deze opnieuw instellen.

Pill+

Pill

Pill 2.0

Pill XL

De Beats Pill+ opnieuw instellen

Houd de aan/uit-knop 8 seconden ingedrukt, laat de knop los en druk er dan nog een keer op.

Opnieuw instellen en instellingen behouden

1. Houd de aan/uit-knop 8 seconden ingedrukt en laat deze daarna los.

2. Druk eenmaal op de aan/uit-knop. Het batterijstatuslampje knippert drie keer van wit naar rood. Het apparaat is nu opnieuw ingesteld.

Opnieuw instellen en instellingen verwijderen

Als je alle gekoppelde apparaten en de aangepaste naam wilt verwijderen, en de Beats Pill+ wilt terugzetten naar de fabrieksinstellingen, volg je deze stappen.

1. Gebruik de Lightning-naar-USB-kabel om de Beats Pill+ op een stroombron aan te sluiten.

2. Schakel de luidspreker in.

3. Houd de 'b'-knopGeen alt beschikbaar voor afbeelding en de aan/uit-knop zes seconden ingedrukt. De batterijstatusindicator knippert zes keer rood. De Beats Pill+ is nu precies zo ingesteld als toen je hem kocht.

De Beats Pill opnieuw instellen

Schakel de Pill in. Houd de Beats-knop en de aan/uit-knop 10 seconden ingedrukt.
  1. Schakel de Pill in.

2. Houd de 'b'-knopGeen alt beschikbaar voor afbeelding en de aan/uit-knop tien seconden ingedrukt. De ledlampjes naast de aan/uit-knop knipperen drie keer rood en groen.

De Beats Pill 2.0 opnieuw instellen

Schakel de Pill in. Houd de Beats-knop en de aan/uit-knop 10 seconden ingedrukt.
  1. Schakel de Pill 2.0 in.

2. Houd de 'b'-knopGeen alt beschikbaar voor afbeelding en de aan/uit-knop tien seconden ingedrukt.

3. De ledlampjes knipperen drie keer rood en groen.

Andere dingen die je kunt proberen

Heb je nog steeds problemen met je luidsprekers? Probeer het volgende: