Support voor BeatsX

Configuratie en gebruik

Meer informatie over hoe je je BeatsX kunt opladen en gebruiken, hoe je deze koppelt aan je apparaat en meer.

Configuratie en gebruik

Meer informatie over hoe je je BeatsX kunt opladen en gebruiken, hoe je deze koppelt aan je apparaat en meer.

Configuratie en gebruik

Meer informatie over hoe je je BeatsX kunt opladen en gebruiken, hoe je deze koppelt aan je apparaat en meer.

Audiodeling

Meer informatie over hoe je samen met een vriend of vriendin kunt luisteren naar audio van je iPhone of iPad met draadloze Beats-oortjes.

Audiodeling

Meer informatie over hoe je samen met een vriend of vriendin kunt luisteren naar audio van je iPhone of iPad met draadloze Beats-oortjes.

Audiodeling

Meer informatie over hoe je samen met een vriend of vriendin kunt luisteren naar audio van je iPhone of iPad met draadloze Beats-oortjes.

Waarmee kunnen we je van dienst zijn?

Waarmee kunnen we je van dienst zijn?

Waarmee kunnen we je van dienst zijn?

Schoonmaken en onderhouden

Meer informatie over het schoonmaken, bewaren en verzorgen van je Beats-oortjes.

Vind je serienummer

Meer informatie over waar je het serienummer vindt op je Beats.

Service en garantie

Meer informatie over garantiedekking, servicemogelijkheden en reparatiekosten.

Schoonmaken en onderhouden

Meer informatie over het schoonmaken, bewaren en verzorgen van je Beats-oortjes.

Vind je serienummer

Meer informatie over waar je het serienummer vindt op je Beats.

Service en garantie

Meer informatie over garantiedekking, servicemogelijkheden en reparatiekosten.

Schoonmaken en onderhouden

Meer informatie over het schoonmaken, bewaren en verzorgen van je Beats-oortjes.

Meer informatie over garantiedekking, servicemogelijkheden en reparatiekosten.

AppleCare+ voor koptelefoons

AppleCare+ voor koptelefoons

AppleCare+ voor koptelefoons