Beats Flex-support

Configuratie en gebruik

Meer informatie over hoe je je Beats Flex kunt opladen en gebruiken, hoe je deze koppelt aan je apparaten en meer.

Configuratie en gebruik

Meer informatie over hoe je je Beats Flex kunt opladen en gebruiken, hoe je deze koppelt aan je apparaten en meer.

Configuratie en gebruik

Meer informatie over hoe je je Beats Flex kunt opladen en gebruiken, hoe je deze koppelt aan je apparaten en meer.

Audiodeling

Meer informatie over hoe je samen met een vriend of vriendin kunt luisteren naar audio van je iPhone of iPad met je draadloze Beats-oortjes.

Audiodeling

Meer informatie over hoe je samen met een vriend of vriendin kunt luisteren naar audio van je iPhone of iPad met je draadloze Beats-oortjes.

Audiodeling

Meer informatie over hoe je samen met een vriend of vriendin kunt luisteren naar audio van je iPhone of iPad met je draadloze Beats-oortjes.

Waarmee kunnen we je van dienst zijn?

Waarmee kunnen we je van dienst zijn?

Waarmee kunnen we je van dienst zijn?

Schoonmaken en onderhouden

Meer informatie over het schoonmaken, bewaren en verzorgen van je Beats-oortjes.

Vind je serienummer

Meer informatie over waar je het serienummer vindt op je Beats.

Service en garantie

Meer informatie over garantiedekking, servicemogelijkheden en reparatiekosten.

Schoonmaken en onderhouden

Meer informatie over het schoonmaken, bewaren en verzorgen van je Beats-oortjes.

Vind je serienummer

Meer informatie over waar je het serienummer vindt op je Beats.

Service en garantie

Meer informatie over garantiedekking, servicemogelijkheden en reparatiekosten.

Schoonmaken en onderhouden

Meer informatie over het schoonmaken, bewaren en verzorgen van je Beats-oortjes.