1.

Geniet van 10 uur ononderbroken afspeeltijd en maximaal 100 uur stand-bytijd met een Beats Wireless-koptelefoon. Voordat je de sprong maakt naar een draadloze levensstijl, volg je deze stappen om de koptelefoon op te laden en daarna kun je op weg.

Aansluiten

1. Sluit de micro-USB-kabel aan op de micropoort onder de linkeroorschelp.
    2. Sluit het andere uiteinde aan op een USB-poort op je computer of ander apparaat dat via USB kan opladen.
    3. Het duurt gemiddeld één uur voordat een lege batterij is opgeladen. Tijdens het opladen is het indicatorlampje rood. Zodra de koptelefoon volledig is opgeladen, wordt het lampje groen.
    4. Koppel je koptelefoon en luister naar de muziek.
Power Your Wireless Headphones