Als er problemen zijn met geluid, Bluetooth of opladen voor je oortjes, kun je de oortjes opnieuw instellen.

1.

Powerbeats Pro opnieuw instellen

Plaats de oortjes in de case met het deksel open.
  2.
    1. Plaats beide oortjes in de case. Laat de case open.
    2. Houd de systeemknop op de case vijftien seconden ingedrukt of tot het ledlampje rood en wit knippert.
    3. Laat de systeemknop los.

Het ledlampje blijft wit knipperen, wat betekent dat je jouw Powerbeats Pro opnieuw kunt koppelen met je iPhone, Mac-, Android-apparaat of een ander apparaat.

3.

Powerbeats opnieuw instellen

4.
    1. Houd de aan/uit-knop en de volume-omlaagknop tien seconden ingedrukt.
    2. Laat de knoppen los wanneer het ledlampje knippert. De oortjes zijn nu opnieuw ingesteld en klaar om weer te worden geconfigureerd voor je apparaten.
  5.

Powerbeats2 of Powerbeats3 opnieuw instellen

Druk op de aan/uit-knop en de volume-omlaagknop
  6.
    1. Sluit je Powerbeats2 Wireless aan op een voedingsbron.
    2. Houd op je Powerbeats2 Wireless of je Powerbeats3 Wireless de aan/uit-knop en de volume-omlaagknop tien seconden ingedrukt.
    3. Laat de knoppen los wanneer het ledlampje knippert. De oortjes zijn nu opnieuw ingesteld en klaar om weer te worden geconfigureerd voor je apparaten.
  7.

BeatsX opnieuw instellen

Druk op de aan/uit-knop en de volume-omlaagknop
  8.
    1. Houd de aan/uit-knop en de volume-omlaagknop tien seconden ingedrukt.
    2. Laat de knoppen los wanneer het ledlampje knippert. De oortjes zijn nu opnieuw ingesteld en klaar om weer te worden geconfigureerd voor je apparaten.
  9.

Andere dingen die je kunt proberen

Heb je nog steeds problemen met je oortjes? Probeer het volgende:

Je Beats-oortjes opnieuw instellen