Als je problemen hebt met geluid, Bluetooth of opladen voor je oortjes, kun je deze opnieuw instellen.

1.

Powerbeats Pro opnieuw instellen

1. Plaats beide oortjes in de case. Laat de case open.
    2. Houd de systeemknop op de case vijftien seconden ingedrukt of tot het ledlampje rood en wit knippert.
    3. Laat de systeemknop los.

Het ledlampje blijft wit knipperen, wat betekent dat je jouw Powerbeats Pro opnieuw kunt koppelen met je iPhone, Mac-, Android-apparaat of ander apparaat.

Plaats de oortjes in de case met het deksel open.
  2.

Powerbeats3 Wireless opnieuw instellen

1. Houd de aan/uit-knop en de volume-omlaagknop tien seconden ingedrukt.
    2. Laat de knoppen los wanneer het ledlampje knippert. De oortjes zijn nu opnieuw ingesteld en klaar om weer te worden geconfigureerd voor je apparaten.
    Druk op de aan/uit-knop en de volume-omlaagknop
  3.

Powerbeats2 Wireless opnieuw instellen

1. Sluit je Powerbeats2 Wireless aan op een voedingsbron.
    2. Houd de aan/uit/verbinden-knop en de volume-omlaagknop tien seconden ingedrukt en laat de knoppen daarna los.
    Druk op de aan/uit/verbinden-knop en de volume-omlaagknop
  4.

BeatsX opnieuw instellen

1. Houd de aan/uit-knop en de volume-omlaagknop tien seconden ingedrukt.
    2. Laat de knoppen los wanneer het ledlampje knippert. De oortjes zijn nu opnieuw ingesteld en klaar om weer te worden geconfigureerd voor je apparaten.
    Druk op de aan/uit-knop en de volume-omlaagknop
  5.

Andere dingen die je kunt proberen

Heb je nog steeds problemen met je oortjes? Probeer het volgende:

Je Beats-oortjes opnieuw instellen