Als je problemen hebt met geluid, Bluetooth of opladen voor je oortjes, kun je deze opnieuw instellen.

1.

PowerBeats3 opnieuw instellen

1. Houd de aan/uit-knop en de volume-omlaagknop tien seconden ingedrukt.
    2. Laat de knoppen los wanneer het LED-indicatielampje knippert. De oortjes zijn nu opnieuw ingesteld en klaar om weer te worden geconfigureerd voor je apparaten.
  2.

PowerBeats2 opnieuw instellen

1. Sluit je Powerbeats2 Wireless aan op een voedingsbron.
    2. Houd de aan/uit-knop en de volume-omlaagknop tien seconden ingedrukt en laat de knoppen daarna los.
  3.

BeatsX opnieuw instellen

1. Houd de aan/uit-knop en de volume-omlaagknop tien seconden ingedrukt.
    2. Laat de knoppen los wanneer het LED-indicatielampje knippert. De oortjes zijn nu opnieuw ingesteld en klaar om weer te worden geconfigureerd voor je apparaten.
  4.

Andere dingen die je kunt proberen

Heb je nog steeds problemen met je oortjes? Probeer het volgende:

Reset your Beats earphones