Support voor Powerbeats

Configuratie en gebruik

Meer informatie over hoe je je Powerbeats kunt opladen en gebruiken, hoe je deze koppelt aan je apparaat en meer.

Configuratie en gebruik

Meer informatie over hoe je je Powerbeats kunt opladen en gebruiken, hoe je deze koppelt aan je apparaat en meer.

Configuratie en gebruik

Meer informatie over hoe je je Powerbeats kunt opladen en gebruiken, hoe je deze koppelt aan je apparaat en meer.

Audiodeling

Meer informatie over hoe je samen met iemand anders kunt luisteren naar audio van je iPhone of iPad met draadloze Beats-oortjes.

Audiodeling

Meer informatie over hoe je samen met iemand anders kunt luisteren naar audio van je iPhone of iPad met draadloze Beats-oortjes.

Audiodeling

Meer informatie over hoe je samen met iemand anders kunt luisteren naar audio van je iPhone of iPad met draadloze Beats-oortjes.

Schoonmaken en onderhouden

Meer informatie over het schoonmaken, bewaren en verzorgen van je Beats-oortjes.

Meer informatie over het schoonmaken, bewaren en verzorgen van je Beats-oortjes.

Meer informatie over het schoonmaken, bewaren en verzorgen van je Beats-oortjes.

Meer informatie over het schoonmaken van je Beats

Je serienummer vinden

Meer informatie over garantiedekking, servicemogelijkheden en reparatiekosten.

Bekijk service en garantie

AppleCare+ voor koptelefoons

AppleCare+ voor koptelefoons

AppleCare+ voor koptelefoons