Basisinformatie over Bluetooth: Powerbeats2 Wireless

Verbinding maken met Bluetooth is supereenvoudig! Dit is alles wat je moet weten:

1.

Koppelen

De Powerbeats2 Wireless laten je door een knipperend wit lampje weten dat ze klaar zijn voor koppeling. Jij hoeft ze alleen maar in te schakelen.

• Wanneer de oordopjes volledig zijn opgeladen en gekoppeld, zie je een wit LED-lampje continu branden.
    • Er kunnen maximaal acht apparaten in het geheugen worden opgeslagen.
    • De Powerbeats2 Wireless maken automatisch verbinding met het laatst gekoppelde apparaat.
    • Houd de aan/uit/verbinden-knop 4 seconden ingedrukt om handmatig over te gaan naar de modus voor verbinding maken/vinden.
  2.

Afstand en bereik

Haal alles uit je Bluetooth als je eenmaal verbonden bent.

• Als je een telefoon of muziekspeler gebruikt, kun je deze het beste op een linkerarmband of in een linkerzak plaatsen.
    • Zorg ervoor dat je het aantal obstakels tussen je koptelefoon en je bronapparaat beperkt. Stop deze niet helemaal weg onder in je sporttas.
    • Met een Bluetooth-verbinding hebben de Powerbeats2 Wireless een bereik van maximaal 9 meter vanaf het bronapparaat.
Bluetooth Basics—Powerbeats2 Wireless