De RemoteTalk-kabels bieden een breed scala aan functies op een fijngevormde afstandsbediening met drie knoppen, zodat je niet met je apparaat hoeft te prutsen.

1.

Volume

• Druk op de bovenste knop voor een hoger volume.
    • Druk op de onderste knop voor een lager volume.
  2.

Gesprekken

Hallo, tot ziens

1. Druk eenmaal op de middelste knop en laat die los om het gesprek te beantwoorden.
    2. Druk nogmaals op de middelste knop om het gesprek te beëindigen.

Misschien later

1. Houd de middelste knop twee seconden ingedrukt.
    2. Laat de knop weer los
    3. Twee piepjes geven aan dat het gesprek is afgewezen.

Even wachten

• Druk de middelste knop in en laat deze weer los om naar een ander gesprek te schakelen of naar een gesprek terug te schakelen.
    • Houd de middelste knop twee seconden ingedrukt om naar een ander gesprek te schakelen en een lopend gesprek te beëindigen. Twee zachte piepjes geven aan dat het is gelukt.

Talk to Me: stembesturing

• Houd de middelste knop ingedrukt totdat de stemactivering is gestart (functionaliteit verschilt per apparaat).

Media

Een nummer of video afspelen of pauzeren

1. Druk op de middelste knop en laat deze los.
    2. Herhaal dit om de muziek of de video te hervatten.

Vooruit- en terugspoelen

Vooruit

• Druk twee keer snel op de middelste knop om vooruit te spoelen.
    • Houd bij de tweede keer de knop ingedrukt om te scannen.

Terug

• Druk drie keer snel om terug te spoelen.
    • Houd bij de derde keer de knop ingedrukt om te scannen.

Opmerking: de bij je koptelefoon meegeleverde kabel is volledig compatibel met de iOS-besturingssystemen. De functionaliteit kan per apparaat verschillen.

RemoteTalk Audio Cable