Beats – RemoteTalk-kabel

Gebruik de RemoteTalk-kabel om gepriegel met kabels te voorkomen op uw apparaat.

Volume

• Druk op de bovenste knop voor een hoger volume.

• Druk op de onderste knop voor een lager volume.

Gesprekken

Een gesprek beantwoorden of beëindigen

1. Druk eenmaal op de middelste knop en laat die los om het gesprek te beantwoorden.

2. Druk nogmaals op de middelste knop om het gesprek te beëindigen.

Een gesprek weigeren

1. Houd de middelste knop twee seconden ingedrukt.

2. Laat het middelste knop weer los.

3. Twee piepjes geven aan dat het gesprek is afgewezen.

Een gesprek in de wacht zetten

• Druk op de middelste knop en laat deze weer los om tussen de gesprekken te schakelen.

• Houd de middelste knop twee seconden ingedrukt om naar een ander gesprek te schakelen en een lopend gesprek te beëindigen. Twee lage pieptonen geven aan dat u het andere gesprek hebt beëindigd.

Gesproken commando's gebruiken

• Houd de middelste knop ingedrukt totdat de stemactivering is gestart.

Media

Een nummer of video afspelen of pauzeren

1. Druk op de middelste knop en laat deze los.

2. Druk nogmaals op de middelste knop en laat deze weer los om het afspelen te hervatten.

Naar het gewenste nummer springen

Vooruitspoelen

• Druk twee keer snel op de middelste knop om vooruit te spoelen.

• Houd bij de tweede keer de knop ingedrukt om te scannen.

Terugspoelen

• Druk drie keer snel op de middelste knop.

• Houd bij de derde keer de knop ingedrukt om terug te spoelen.

De kabel is volledig compatibel met de iOS-besturingssystemen. De functionaliteit kan per apparaat verschillen.