BEATS AANBIEDINGEN

BEATS AANBIEDINGEN


 1.  

  Oude aanbiedingen

  Klanten ontvangen een Apple Store-cadeaubon bij aanschaf van bepaalde Beats producten. Dit aanbod is geldig bij aankopen die van 23 tot en met 26 november 2018 worden gedaan bij een Apple Store, bij de Apple Online Store of door te bellen naar 0800 0200 570. Deze actie is onderhevig aan bepaalde voorwaarden.

  Back to School 2018

  Voorwaarden

  In aanmerking komende klanten hebben recht op actiekorting bij aankoop van een in aanmerking komende Mac of iPad met een Beats Solo3 Wireless-koptelefoon, Powerbeats3 Wireless-oortjes of BeatsX-oortjes. Deze actie is onderhevig aan bepaalde voorwaarden.

  Actieperiode: De actie is geldig van 12 juli 2018 tot en met 2 oktober 2018 (de ‘actieperiode’), in België (‘in aanmerking komend land’).

  In aanmerking komende verkooppunten: Apple Stores, Apple Store voor het onderwijs en 0800 93 932 (elk een ‘in aanmerking komend verkooppunt’). In aanmerking komende producten en actieproducten (zoals hieronder gedefinieerd) moeten bij een in aanmerking komend verkooppunt worden gekocht. Alleen aankopen en bezorgingen in hetzelfde in aanmerking komende land komen in aanmerking. Bestellingen van in aanmerking komende producten en actieproducten bij een in aanmerking komend verkooppunt die tijdens de actieperiode worden gedaan en die na afloop van de actieperiode worden verzonden, komen ook in aanmerking.

  DE AANBIEDING: In aanmerking komende klanten die tijdens de actieperiode tegelijkertijd een in aanmerking komend product en een actieproduct kopen krijgen een actiekorting op de gecombineerde aankoop, zoals hieronder uiteengezet. Actiekortingen worden direct toegepast op het moment van aankoop. Het actieproduct is geen ‘cadeau’. Deze aanbieding eindigt zodra de aankooptransactie is voltooid.

   

  Product- categorie

  Producten

  Actieproduct

  Actiekorting

  Mac

  iMac, iMac Pro, Mac Pro, MacBook, MacBook Pro (behalve 15-inch MacBook Pro- modellen zonder Touch Bar) en MacBook Air, inclusief maatwerkversies van deze producten (elk een ‘in aanmerking komende Mac’)

  Beats Solo3 Wireless

  (in Glanzend zwart/MNEN2, Glanzend wit/MNEP2, Zilver/MNEQ2, Goud/MNER2, Roségoud/MNET2, (Product)RED/MP162, Mat zwart/MP582, Mat zilver/MR3T2, Mat goud/MR3Y2, Felindigo/MRRF2, Felmagenta/MRRG2, Felblauw/MRRH2, Felpaars/MRRJ2)

  € 299,95

  Powerbeats3 Wireless

  (in Zwart/ML8V2, Wit/ML8W2, Felindigo/MREQ2, Felmagenta/MRER2, Felblauw/MRET2, Felpaars/MREW2)

  € 199,95

  BeatsX

  (in Zwart/MLYE2, Wit/MLYF2, Blauw/MLYG2, Grijs/MNLV2, Mat zilver/MR3J2, Mat goud/MR3L2)

  € 149,95

  iPad

  iPad Pro (een ‘in aanmerking komende iPad’)

  Beats Solo3 Wireless

  (in Glanzend zwart/MNEN2, Glanzend wit/MNEP2, Zilver/MNEQ2, Goud/MNER2, Roségoud/MNET2, Product(RED)/MP162, Mat zwart/MP582, Mat zilver/MR3T2, Mat goud/MR3Y2, Felindigo/MRRF2, Felmagenta/MRRG2, Felblauw/MRRH2, Felpaars/MRRJ2)
  Powerbeats3 Wireless (in Zwart/ML8V2, Wit/ML8W2, Felindigo/MREQ2, Felmagenta/MRER2, Felblauw/MRET2, Felpaars/MREW2)

  € 199,95

  BeatsX

  (in Zwart/MLYE2, Wit/MLYF2, Blauw/MLYG2, Grijs/MNLV2, Mat zilver/MR3J2, Mat goud/MR3L2)

  € 149,95

  Deze aanbieding geldt niet voor gereviseerde producten en na opening van de verpakking geretourneerde producten die als zodanig (‘as is’) worden verkocht.

  IN AANMERKING KOMENDE KLANTEN: Hieronder wordt gedefinieerd welke docenten, stafleden, studenten en ouders in aanmerking komen voor deze actie (elk een ‘in aanmerking komende klant’):

  Medewerkers van een onderwijsinstelling - Alle medewerkers van openbare en privéonderwijsinstellingen in België.

  Studenten in het vervolgonderwijs - Studenten die momenteel studeren aan, of zijn toegelaten tot, een instelling voor vervolgonderwijs in België.

  Ouders van studenten in het vervolgonderwijs - Ouders die een aankoop doen namens hun kind, mits dat kind momenteel studeert aan, of is toegelaten tot, een openbare of privé-instelling voor vervolgonderwijs in België.

  Producten uit de Apple Store voor het onderwijs mogen niet worden gekocht door onderwijsinstellingen en zijn niet bedoeld voor wederverkoop.

  PROCEDURES VOOR GERETOURNEERDE EN GERUILDE PRODUCTEN: Voor geretourneerde en geruilde producten geldt het beleid van het in aanmerking komende verkooppunt waar de aankoop is gedaan. Als een in aanmerking komend product wordt geretourneerd of wordt geruild voor een product dat niet in aanmerking komt, moet het actieproduct ook worden geretourneerd. Anders wordt de actiekorting in mindering gebracht op het bedrag van het geretourneerde of geruilde product, al naargelang wat van toepassing is, en wordt een eventueel verschil in rekening gebracht bij de in aanmerking komende klant. Als een actieproduct wordt geruild voor een ander actieproduct en de volledige winkelwaarde van het gewenste product hoger is dan de oorspronkelijke actiekorting, moet de in aanmerking komende klant het verschil betalen. Als een actieproduct wordt geruild voor een ander actieproduct en de volledige winkelwaarde van het gewenste product lager is dan de oorspronkelijke actiekorting, wordt het verschil niet uitbetaald aan de in aanmerking komende klant.

  BEPERKINGEN: Deze aanbieding is alleen geldig tijdens de actieperiode en zolang de voorraad strekt. Het aanbod van in aanmerking komende producten, actieproducten en actieproducten in een bepaalde kleur is beperkt. Apple kan deze aanbieding op elk moment en om welke reden dan ook beëindigen. Voor in aanmerking komende Macs wordt bij deze actie slechts één (1) actieproduct per in aanmerking komende klant verstrekt. Voor in aanmerking komende iPads wordt bij deze actie slechts één (1) actieproduct per in aanmerking komende klant verstrekt. Vóór je aankoop moet je aantonen dat je voldoet aan de bovengenoemde voorwaarden voor in aanmerking komende klanten. De aanbieding geldt niet voor resellers, openbare instellingen, overheidsinstanties, non-profitorganisaties, onderwijsinstellingen en inkopers van grote, middelgrote of kleine bedrijven. Apple behoudt zich het recht voor aankopen van dergelijke klanten te annuleren. Als Apple vaststelt dat je aan deze actie hebt deelgenomen terwijl je geen in aanmerking komende klant bent, brengt Apple het bedrag van de actiekorting in rekening.

  OVERIGE BEPERKINGEN: Deze aanbieding vervalt indien deze bij wet is verboden of indien er wettelijke beperkingen gelden. Deze aanbieding is ook geldig in combinatie met andere acties van Apple voor individuele eindgebruikers die gelden in dezelfde actieperiode en die verkrijgbaar zijn bij een in aanmerking komend verkooppunt, krachtens de voorwaarden, bepalingen en beperkingen van deze actie en de eventuele andere actie(s) van Apple. Apple kan niet aansprakelijk worden gesteld voor verlies, beschadiging of diefstal van je in aanmerking komende product of actieproduct. Apple mag alle verstrekte informatie gebruiken overeenkomstig het privacybeleid dat op http://www.apple.com/benl/privacy wordt beschreven. Apple behoudt zich het recht voor om op elk gewenst moment en zonder voorafgaande kennisgeving de voorwaarden van deze actie te wijzigen of deze actie te beëindigen.

  © 2018 Apple Inc. Alle rechten voorbehouden. Apple en het Apple logo zijn handelsmerken van Apple Inc., die zijn gedeponeerd in de Verenigde Staten en andere landen. Alle andere merken die in dit bericht worden genoemd, zijn eigendom van Apple Inc. of kunnen handelsmerken zijn van hun respectieve eigenaars.

 2.  

  Back to School 2017

  Voorwaarden

  In aanmerking komende klanten kunnen bij aankoop van een in aanmerking komende Mac of iPad korting krijgen op een Beats Solo3 Wireless-koptelefoon, Powerbeats3 Wireless-oortjes of BeatsX-oortjes. Deze actie is onderhevig aan de volgende voorwaarden.

  Actieperiode: De actie is geldig van 8 augustus 2017 tot en met 2 oktober 2017 (de ‘actieperiode’) in België (‘in aanmerking komend land’).

  In aanmerking komende verkooppunten: Apple Stores, Apple Online Store voor het onderwijs en 0800 93 932 (elk een ‘in aanmerking komend verkooppunt’). In aanmerking komende producten en actieproducten (zoals hieronder gedefinieerd) moeten bij een in aanmerking komend verkooppunt worden gekocht. Alleen aankopen en bezorgingen in hetzelfde in aanmerking komende land komen in aanmerking. Bestellingen van in aanmerking komende producten en actieproducten bij een in aanmerking komend verkooppunt die tijdens de actieperiode worden gedaan en die na afloop van de actieperiode worden verzonden, komen ook in aanmerking.

  DE AANBIEDING: In aanmerking komende klanten (zoals hieronder gedefinieerd) die tijdens de actieperiode tegelijkertijd een in aanmerking komend product en een actieproduct kopen krijgen een actiekorting op de gecombineerde aankoop, zoals hieronder uiteengezet. Actiekortingen worden direct toegepast op het moment van aankoop. Het actieproduct is geen ‘cadeau’. Deze aanbieding eindigt zodra de aankooptransactie is voltooid.

  Product-categorie

  Producten

  Actieproduct

  Actiekorting

  Mac

  iMac, Mac Pro, MacBook, MacBook Pro en MacBook Air, inclusief maatwerkversies van deze producten (elk een ‘in aanmerking komende Mac’)

  Beats Solo3 Wireless-koptelefoon
  (in glossy zwart/MNEN2, glossy wit/MNEP2, zilver/MNEQ2, goud/MNER2, roségoud/MNET2, ultraviolet/MP132, rood/MP162, zwart/MP582)

  € 299,95

  Powerbeats3 Wireless-oortjes
  (in zwart/goud/MQFQ2, wit/ML8W2, superblauw/MNLX2, superrood/MNLY2, supergeel/MNN02, zwart/ML8V2)

  € 199,95

  BeatsX-oortjes
  (in zwart/MLYE2, wit/MLYF2, blauw/MLYG2, grijs/MNLV2)

  € 149,95

  iPad

  iPad Pro
  (een ‘in aanmerking komende iPad’)

  Beats Solo3 Wireless-koptelefoon

  (in glossy zwart/MNEN2, glossy wit/MNEP2, zilver/MNEQ2, goud/MNER2, roségoud/MNET2, ultraviolet/MP132, rood/MP162, zwart/MP582)

  Powerbeats3 Wireless-oortjes
  (in zwart/goud/MQFQ2, wit/ML8W2, superblauw/MNLX2, superrood/MNLY2, supergeel/MNN02, zwart/ML8V2)

  BeatsX-oortjes
  (in zwart/MLYE2, wit/MLYF2, blauw/MLYG2, grijs/MNLV2)

  € 149,95

  Deze aanbieding geldt niet voor gereviseerde producten en na opening van de verpakking geretourneerde producten die als zodanig (‘as is’) worden verkocht.

  IN AANMERKING KOMENDE KLANTEN: Hieronder wordt gedefinieerd welke docenten, stafleden, studenten en ouders in aanmerking komen voor deze actie (elk een ‘in aanmerking komende klant’):

  · Medewerkers van een onderwijsinstelling - Alle medewerkers van openbare en privéonderwijsinstellingen.

  · Studenten in het vervolgonderwijs - Studenten die momenteel studeren aan, of zijn toegelaten tot, een instelling voor vervolgonderwijs.

  · Ouders van studenten in het vervolgonderwijs - Ouders die een aankoop doen namens hun kind, mits dat kind momenteel studeert aan, of is toegelaten tot, een openbare of privé-instelling voor vervolgonderwijs.

  Producten uit de Apple Store voor het onderwijs mogen niet worden gekocht door onderwijsinstellingen en zijn niet bedoeld voor wederverkoop.

  PROCEDURES VOOR GERETOURNEERDE EN GERUILDE PRODUCTEN: Voor geretourneerde en geruilde producten geldt het beleid van het in aanmerking komende verkooppunt waar de aankoop is gedaan. Als een in aanmerking komend product wordt geretourneerd of wordt geruild voor een product dat niet in aanmerking komt, moet het actieproduct ook worden geretourneerd of wordt de actiekorting in mindering gebracht op het bedrag van het geretourneerde of geruilde product, al naargelang wat van toepassing is, en wordt een eventueel verschil in rekening gebracht bij de in aanmerking komende klant. Als een actieproduct wordt geruild voor een ander actieproduct en de volledige winkelwaarde van het gewenste product hoger is dan de oorspronkelijke actiekorting, moet de in aanmerking komende klant het verschil betalen. Als een actieproduct wordt geruild voor een ander actieproduct en de volledige winkelwaarde van het gewenste product lager is dan de oorspronkelijke actiekorting, wordt het verschil niet uitbetaald aan de in aanmerking komende klant.

  BEPERKINGEN: Deze aanbieding is alleen geldig tijdens de actieperiode en zolang de voorraad strekt. Het aanbod van in aanmerking komende producten, actieproducten en actieproducten in een bepaalde kleur is beperkt. Apple kan deze aanbieding op elk moment en om welke reden dan ook beëindigen. Voor in aanmerking komende Macs wordt bij deze actie slechts één (1) actieproduct per in aanmerking komende klant verstrekt. Voor in aanmerking komende iPads wordt bij deze actie slechts één (1) actieproduct per in aanmerking komende klant verstrekt. Vóór je aankoop moet je aantonen dat je voldoet aan de bovengenoemde voorwaarden voor in aanmerking komende klanten. De aanbieding geldt niet voor resellers, openbare instellingen, overheidsinstanties, non-profitorganisaties, onderwijsinstellingen en inkopers van grote, middelgrote of kleine bedrijven. Apple behoudt zich het recht voor aankopen van dergelijke klanten te annuleren. Als Apple vaststelt dat je aan deze actie hebt deelgenomen terwijl je geen in aanmerking komende klant bent, brengt Apple het bedrag van de actiekorting in rekening.  

  OVERIGE BEPERKINGEN: Deze aanbieding vervalt indien deze bij wet is verboden of indien er wettelijke beperkingen gelden. Deze aanbieding is ook geldig in combinatie met andere acties van Apple voor individuele eindgebruikers die gelden in dezelfde actieperiode en die verkrijgbaar zijn bij een in aanmerking komend verkooppunt, krachtens de voorwaarden, bepalingen en beperkingen van deze actie en de eventuele andere actie(s) van Apple. Apple kan niet aansprakelijk worden gesteld voor verlies, beschadiging of diefstal van je in aanmerking komende product of actieproduct. Apple mag alle verstrekte informatie gebruiken overeenkomstig het privacybeleid dat op www.apple.com/nl/privacy wordt beschreven. Apple behoudt zich het recht voor om op elk gewenst moment en zonder voorafgaande kennisgeving de voorwaarden van deze actie te wijzigen of deze actie te beëindigen.

  © 2017 Apple Inc. Alle rechten voorbehouden. Apple en het Apple logo zijn handelsmerken van Apple Inc., die zijn gedeponeerd in de Verenigde Staten en andere landen. Alle andere merken die in dit bericht worden genoemd, zijn eigendom van Apple Inc. of kunnen handelsmerken zijn van hun respectieve eigenaars.

 3.  

  Gratis verzending binnen 1 dag bij bestellingen boven € 40

  *Gratis verzending binnen 1 dag is beschikbaar voor bestellingen boven € 40 van artikelen op voorraad in de Apple Online Store. Controleer je Shopping Bag in de Apple Online Store om te bevestigen welke artikelen op voorraad zijn en ga naar de kassa om de leverdatums te zien. Raadpleeg de pagina Verzending en bezorging voor meer informatie.

 4.  

  Oude aanbiedingen

  BEATS MET APPLE MUSIC-CADEAUBON PROMOTIEACTIE BIJ REGISTRATIE

  Algemene voorwaarden

  PROMOTIEPERIODE EN IN AANMERKING KOMENDE LOCATIES: Deze promotie is uitsluitend geldig gedurende de onderstaande promotieperiode op de hieronder vermelde In aanmerking komende locaties, wanneer deze wordt ingewisseld voor een iTunes-account die is geregistreerd in een In aanmerking komend land (zoals hieronder vermeld). Op deze promotie zijn de geschiktheids- en andere eisen, evenals de hierin vermelde voorwaarden van toepassing.

  Promotieperiode: van 1 december 2016 tot en met 19 mei 2017 (de 'Promotieperiode'). 

  In aanmerking komende locaties: Apple Stores, www.apple.com en 1-800-MY-APPLE, en alle erkende Apple resellers (elk een 'In aanmerking komende locatie'). In aanmerking komende producten (zoals hierna gedefinieerd) moeten worden aangeschaft bij een In aanmerking komende locatie. 

  In aanmerking komende landen: Deze promotie is uitsluitend geldig wanneer deze wordt ingewisseld voor gebruik in een iTunes-account die is geregistreerd in een van de volgende landen (elk een 'In aanmerking komend land'): Verenigde Staten van Amerika (uitgezonderd Porto Rico), Canada, Mexico, België, Denemarken, Duitsland, Finland, Frankrijk, Ierland, Italië, Nederland, Noorwegen, Oostenrijk, Spanje, het Verenigd Koninkrijk, Zweden, Zwitserland, de Verenigde Arabische Emiraten, Australië, Hongkong, Japan en Nieuw-Zeeland. Personen met een iTunes-account in een andere jurisdictie komen niet in aanmerking.

  DE PROMOTIE: Klanten die een In aanmerking komend product aanschaffen bij een In aanmerking komende locatie tijdens de Promotieperiode, dit In aanmerking komende product registreren op http://your.beatsbydre.com/#/register?locale=nl-NL en de promotiecode invoeren die wordt geleverd in de doos van hun In aanmerking komende product tijdens de registratie, kunnen een Apple Music-cadeaubon voor drie maanden ontvangen. Deze cadeaubon kan worden ingewisseld in een iTunes-account die is geregistreerd in een In aanmerking komend land voor een individueel Apple Music-abonnement dat wordt aangeschaft bij Apple of andere In aanmerking komende producten en services in de iTunes Store.

  IN AANMERKING KOMENDE PRODUCTEN: De volgende producten komen in aanmerking voor de promotie (elk een 'In aanmerking komend product'). Gereviseerde producten komen niet in aanmerking voor de promotie.
  Powerbeats3 Wireless
  Beats Solo3 Wireless
  Beatsx
  Beats Studio Wireless
  Beats Pill+

  PROMOTIEBEPERKINGEN: In aanmerking komende producten en Apple Music-cadeaubonnen zijn afhankelijk van de beschikbaarheid en deze promotie is uitsluitend geldig tijdens de Promotieperiode zolang de voorraad strekt. U moet een individuele eindgebruiker zijn om recht te hebben op deze promotieaanbieding. Resellers, overheidsinstanties, nationale, provinciale en lokale autoriteiten, onderwijsinstellingen, organisaties zonder winstoogmerk, ondernemingen en bedrijven komen niet in aanmerking en Apple behoudt zich het recht voor om aankopen te annuleren die door dergelijke entiteiten zijn gedaan.

  Op deze promotie zijn de Algemene voorwaarden van Apple Mediaservices van toepassing, zie http://www.apple.com/legal/internet-services/itunes/. iTunes-inhoud en -abonnementen kunnen bij aankoop zijn onderworpen aan belastingen. iTunes-accounts zijn uitsluitend beschikbaar voor personen jonger dan 13 jaar als zij worden gemaakt door een erkende onderwijsinstelling of een ouder/voogd als onderdeel van Delen met gezin.

  Apple Music-beperkingen: Registratie vereist. Uitsluitend individuele abonnementen die zijn aangeschaft bij Apple. Het lidmaatschap wordt automatisch verlengd na het verstrijken van de vooruitbetaalde periode. Er kunnen belastingen van toepassing zijn.

  NAKOMING: Klanten die hun In aanmerking komende product naar behoren registreren op beatsbydre.com/register en als onderdeel van die registratie de promotiecode invoeren die zich bevindt in de doos van het In aanmerking komende product, ontvangen de Apple Music-cadeaubon in digitale vorm per e-mail. U kunt op het moment van aanschaf ervoor kiezen de Apple Music-cadeaubon niet te aanvaarden. Deze promotieaanbieding verloopt wanneer de eerste registratietransactie is voltooid en eventuele latere verzoeken om de Apple Music-cadeaubon worden niet gehonoreerd.

  OVERIGE BEPERKINGEN: Deze promotieaanbieding is nietig wanneer deze bij wet is verboden of beperkt. Deze promotieaanbieding kan worden gecombineerd met andere Apple-promoties die zijn gericht op individuele eindgebruikers en worden aangeboden tijdens dezelfde Promotieperiode op de In aanmerking komende locaties en in de In aanmerking komende landen, onder voorbehoud van de voorwaarden en beperkingen die van toepassing zijn op deze promotie en dergelijke andere Apple-promoties. Apple is niet verantwoordelijk voor het feit dat deze voorwaarden niet kunnen worden gelezen omdat deze in het Engels worden weergegeven. Apple is ook niet verantwoordelijk voor eventuele verliezen, vernietiging of diefstal van uw In aanmerking komende product of de Apple Music-cadeaubon. Apple kan informatie die wordt verstrekt gebruiken in overeenstemming met het privacybeleid dat kan worden geraadpleegd op www.apple.com/nl/privacy. Apple behoudt zich het recht voor de Algemene voorwaarden van deze promotie zonder kennisgeving te wijzigen of deze promotie op elk moment en zonder kennisgeving te wijzigen of beëindigen.

  ALGEMENE VOORWAARDEN VAN DE APPLE MUSIC-CADEAUBON

  Ga naar applemusic.com/redeem om je code in te wisselen, of klik op de code hierboven om de waarde automatisch toe te voegen aan je account.

  Deze code is uitsluitend inwisselbaar bij de iTunes Store voor Nederland. Om deze code in te wisselen, heb je een iTunes-account nodig en dien je de licentie- en gebruiksvoorwaarden te accepteren. Om een account te openen, moet je 13 jaar of ouder zijn en wonen in Nederland. Content en prijzen zijn afhankelijk van beschikbaarheid op het moment van de werkelijke download. Deze code kan niet worden ingewisseld of retour worden genomen tegen contanten, kan niet worden ingeruild of worden gebruikt om andere waren te kopen, of worden gebruikt voor het verstrekken van iTunes-cadeaubonnen. Persoonlijke gegevens worden uitsluitend verzameld en gebruikt conform het privacybeleid van Apple, zie apple.com/nl/legal/privacy, tenzij anders vermeld. Het risico van verlies en aanspraak op de codes wordt bij aanschaf overgedragen aan de koper. iTunes is niet verantwoordelijk voor verlies of schade voortvloeiend uit diefstal of verlies van de code of uit gebruik zonder je toestemming. Je wettelijke rechten blijven onverminderd bestaan. Niet voor wederverkoop. Codes worden uitgegeven en geleverd door Apple Distribution International. Kijk voor de volledige voorwaarden op apple.com/legal/itunes/nl/terms.html. Alle aankopen via de iTunes Store zijn uitsluitend bestemd voor rechtmatig persoonlijk gebruik. © 2017 Apple Distribution International. Alle rechten voorbehouden.

  © 2017 Apple Inc. Alle rechten voorbehouden. TM Apple Inc. en Beats Electronics, LLC. Alle andere merken die in dit bericht worden vermeld, kunnen handelsmerken zijn van de desbetreffende bedrijven.Oude aanbiedingen