Of je nu verbonden bent via Bluetooth of aangesloten bent via een kabel, je Studio Wireless-koptelefoon is eenvoudig in het gebruik.

1.

Aan/uit-knop

• Houd de aan/uit-knop op de rechteroorschelp één seconde ingedrukt om de koptelefoon aan of uit te zetten.
    • De LED-lampjes op de batterijstatusindicator lichten wit op wanneer de koptelefoon AAN staat.
    • Tik op de aan/uit-knop om de batterijstatusindicator weer te geven.
  2.

'b'-knop

Geluid dempen/ANC stoppen (bij gebruik van een kabel)

1. Houd de 'b'-knop op de linkeroorschelp ingedrukt om het geluid te dempen en ANC te stoppen.
    2. Laat de knop los als je geluid en ANC wilt hervatten.

Als je belangstelling hebt om via Bluetooth te streamen, bekijk je  Basisinformatie over Bluetooth: Studio Wireless.

Studio Wireless functions