Je Solo3  Wireless-koptelefoon instellen en gebruiken

Hier vind je alles wat je moet weten om de Solo3  Wireless-koptelefoon optimaal te gebruiken.

1.

Inschakelen

Houd de aan/uit-knop ongeveer één seconde ingedrukt om de koptelefoon aan of uit te zetten.

2.

Configuratie

Volg deze stappen als je een iPhone met iOS 10 hebt. Wanneer je de koptelefoon op deze manier instelt, wordt deze automatisch geconfigureerd met je andere apparaten die zijn ingelogd bij iCloud en die iOS 10, macOS Sierra of watchOS 3 gebruiken.

1. Houd de koptelefoon naast de ontgrendelde iPhone.
    2. Druk één seconde op de aan/uit-knop op de koptelefoon.
    3. Na een paar seconden vraagt iPhone je om verbinding te maken. Als dat niet gebeurt, houd je de aan/uit-knop op de koptelefoon vijf seconden ingedrukt.
    4. Volg de instructies op de iPhone.

Als je een ander Bluetooth-apparaat hebt, volg je deze stappen om je koptelefoon te koppelen met dat apparaat:

1. Druk de aan/uit-knop vijf seconden in. Wanneer de batterijstatusindicator knippert, is de koptelefoon detecteerbaar.
    2. Ga naar de Bluetooth-instellingen op je apparaat.
    3. Selecteer de koptelefoon in de lijst met gedetecteerde Bluetooth-apparaten.
  3.

Verbinding maken met een ander apparaat

De koptelefoon maakt automatisch opnieuw verbinding met het laatste apparaat waarmee je deze hebt gebruikt. Volg deze stappen als je verbinding wilt maken met een ander apparaat.

iPhone, iPad of iPod touch met iOS 10:

1. Open Bedieningspaneel door vanaf de onderkant van het scherm omhoog te vegen.
    2. Veeg in Bedieningspaneel opzij om de kaart 'Huidige' weer te geven.
    3. Tik op de apparaatnaam in de hoek van de kaart en kies de koptelefoon in de lijst met afspeelapparaten. Als je de koptelefoon niet ziet, volg je de stappen voor alle andere apparaten hierna.

Alle andere apparaten:

1. Ga naar de Bluetooth-instellingen op je apparaat. Op de Mac kun je eenvoudig klikken op het Bluetooth-symbool in de menubalk.
    2. Selecteer de koptelefoon in de lijst met Bluetooth-apparaten. Als je na een paar seconden de koptelefoon niet ziet, houd je de aan/uit-knop vijf seconden ingedrukt.
  4.

Laden

Sluit de koptelefoon aan op een stroomvoorziening met behulp van de bijgeleverde micro-USB-kabel. Als de koptelefoon wordt opgeladen, knipperen de lampjes van de batterijstatusindicator. Als de batterij volledig is opgeladen, blijven alle vijf lampjes branden.

De koptelefoon biedt tot 40 uur afspeeltijd na 2 uur opladen en tot 3 uur afspeeltijd na 5 minuten opladen.

Om de batterijduur te optimaliseren of om je koptelefoon te gebruiken wanneer de batterij uitgeput is, sluit je de RemoteTalk-kabel aan om de koptelefoon met de kabel te gebruiken.

5.

Besturen

Om het afspelen van audio te regelen, gebruik je de 'b'-knop op de linkeroorschelp of de middelste knop op de bijgeleverde RemoteTalk-kabel.

• Druk eenmaal om audio af te spelen of pauzeren.
    • Druk tweemaal om naar het volgende nummer te gaan. Druk driemaal om terug te spoelen.
    • Druk tweemaal en houd de knop bij de tweede keer ingedrukt om vooruit te spoelen door een nummer. Druk driemaal en houd de knop bij de derde keer ingedrukt om terug te spoelen door een nummer.

Om het afspeelvolume te regelen, gebruik je de volumeknoppen op de linkeroorschelp of de RemoteTalk-kabel. Om het belvolume te regelen, gebruik je de volumeregelaars op de telefoon.

• Druk op de volume-omhoogknop (+) of houd deze knop ingedrukt om het volume continu te verhogen.
    • Druk op de volume-omlaagknop (-) of houd deze knop ingedrukt om het volume continu te verlagen.

Om telefoongesprekken te regelen, gebruik je de 'b'-knop op de linkeroorschelp of de middelste knop op de bijgeleverde RemoteTalk-kabel.

• Druk eenmaal om een gesprek te beantwoorden of te beëindigen.
    • Druk eenmaal om een tweede inkomend gesprek te beantwoorden en het eerste gesprek in de wacht te zetten. Wanneer twee gesprekken actief zijn, kun je zo schakelen tussen gesprekken.
    • Houd de knop één seconde ingedrukt om een inkomend gesprek te weigeren.
    • Druk tweemaal om te stoppen met luisteren door de koptelefoon en het gesprek naar de telefoon te sturen.

Als je Siri wilt activeren op het iOS-apparaat of de functie voor gesproken commando's op een ander apparaat, gebruik je de 'b'-knop op de linkeroorschelp of de middelste knop op de RemoteTalk-kabel. Houd de knop ingedrukt tot je een geluid hoort en zeg dan wat je nodig hebt.

Om de batterijstatusindicator te controleren die het batterijniveau en de laadstatus aangeeft, druk je op de aan/uit-knop.

6.

Opnieuw instellen

1. Houd deze twee knoppen tien seconden ingedrukt:
      •  Aan/uit-knop
      •  Volume-omlaagknop (-)
    2. Laat de knoppen los wanneer de batterijstatusindicator knippert. De koptelefoon is nu opnieuw ingesteld en klaar om weer te worden geconfigureerd voor je apparaten.
  7.

Bijwerken

De koptelefoon wordt automatisch up-to-date gehouden wanneer deze wordt geconfigureerd met een iPhone met iOS 10.

Set up and use your Solo3 Wireless Headphones