Je draadloze Beats-koptelefoon of -oortjes bijwerken

Houd je draadloze Beats-koptelefoons, -oortjes en -luidsprekers up-to-date met de nieuwste firmware.

Firmware-updates worden automatisch uitgevoerd tijdens het opladen van je Beats als ze zich binnen het Bluetooth-bereik van je met wifi verbonden iPhone, iPad of Mac bevinden. Je kunt je iPhone, iPad of Mac ook gebruiken om te controleren of de Beats de nieuwste versie hebben. Zorg dat je de nieuwste versie van iOS of iPadOS hebt en een van deze Beats-producten:

• Beats Fit Pro

• Beats Flex

• Beats Solo3 Wireless

• Beats Studio Buds

• Beats Studio Buds +

• Beats Studio Pro

• Beats Studio3 Wireless

• BeatsX

• Powerbeats

• Powerbeats Pro

• Powerbeats3 Wireless

• Solo Pro

Gebruik je iPhone of iPad om de firmwareversie van Beats te controleren

Als je op iPhone of iPad wilt controleren of je Beats-koptelefoon of -oortjes up-to-date zijn, ga je naar 'Instellingen' > 'Bluetooth' en tik je op de infoknopGeen alternatieve tekst geleverd voor afbeelding naast de naam van jouw Beats. Scrol omlaag naar het gedeelte 'Info' om de firmwareversie te vinden.

Gebruik je Mac om de firmwareversie van Beats te controleren

Als je op je Mac wilt controleren of je Beats up-to-date zijn, moet je ervoor zorgen dat je de nieuwste versie van macOS hebt. Houd de Option-toets ingedrukt en kies het Apple-menu  > 'Systeeminformatie'. Klik op 'Bluetooth' en kijk onder je Beats om de firmwareversie te vinden. In macOS Ventura kun je ook het Apple-menu  > 'Systeeminstellingen' kiezen, op 'Bluetooth' klikken en vervolgens op de infoknopGeen alternatieve tekst geleverd voor afbeelding naast de naam van jouw Beats klikken.

Gebruik je Android-apparaat om de firmwareversie van Beats te controleren

Als je je Beats hebt gekoppeld aan een Android-apparaat, download je de Beats-app voor Android en sluit je je Android-apparaat aan op een stopcontact om je firmware bij te werken.

Lees hoe je de Beats-app voor Android gebruikt.

Over Beats Updater

Beats Updater wordt officieel niet meer ondersteund en er zullen geen nieuwe versies beschikbaar komen. Lees hier hoe je Beats Updater van je Mac kunt verwijderen.

Informatie over producten die niet door Apple zijn gemaakt of externe websites die niet door Apple worden beheerd of getest, wordt verstrekt zonder aanbeveling of goedkeuring. Apple aanvaardt geen aansprakelijkheid wat betreft de keuze, de prestaties of het gebruik van websites of producten van derden. Apple doet geen enkele toezegging met betrekking tot de juistheid of de betrouwbaarheid van websites van derden. Neem contact op met de leverancier voor meer informatie.