Gebruik Beats Updater om je draadloze koptelefoon, oordopjes en luidspreker van Beats up-to-date te houden met de nieuwste firmware.

1.

Beats Updater installeren

Als je aan de volgende systeemvereisten voldoet, download je Beats Updater, dubbelklik je op het gedownloade bestand en volg je de instructies op het scherm.

• Pill 2.0, Beats Pill+, Powerbeats2 Wireless, Studio Wireless of Solo2 Wireless
    • Een recente versie van Apple Safari, Google Chrome, Mozilla Firefox of Microsoft Internet Explorer
    • OS X Mountain Lion v10.8 of hoger of Windows 7 of hoger
  2.

Op USB-poort aansluiten

Sluit het Beats-apparaat rechtstreeks aan op de USB-poort van de computer met behulp van de juiste kabel:

• Beats Pill+, Lightning-naar-USB-kabel
    • Andere Beats-apparaten: micro-USB-naar-USB-kabel met ondersteuning voor gegevensoverdracht
  3.

Firmware-updates zoeken

Klik op het Beats-statussymbool in de menubalk en klik dan op de naam van het apparaat om naar de website van Beats Updater te gaan.

Als er een firmware-update beschikbaar is en de batterij minstens twintig procent is opgeladen, zie je de knop 'Werk bij' in het browservenster.

4.

De firmware bijwerken

Klik op 'Werk bij' en volg de instructies op het scherm.

5.

Als Beats Updater het apparaat niet vindt of de update niet voltooit

• Zorg ervoor dat de USB-kabel goed is aangesloten op de computer en het Beats-apparaat.
    • Gebruik een andere USB-poort van de computer. Gebruik geen USB-hub.
    • Schakel het Beats-apparaat uit en opnieuw in.
Update the firmware of your Beats product