Gebruik Beats Updater om je draadloze koptelefoon, oortjes en luidspreker van Beats up-to-date te houden met de nieuwste firmware.

1.

Beats Updater installeren

Als je aan de volgende systeemvereisten voldoet, download je Beats Updater, dubbelklik je op het gedownloade bestand en volg je de instructies op het scherm.

• Solo Pro, Studio3 Wireless, Studio Wireless, Solo3 Wireless, Solo2 Wireless, Powerbeats3 Wireless, Powerbeats2 Wireless, Powerbeats Pro, Pill 2.0, Beats Pill+ of Beatsx
    • Een recente versie van Apple Safari, Google Chrome, Mozilla Firefox of Microsoft Internet Explorer
    • macOS High Sierra 10.13 of hoger, of Windows 7 of hoger

Als je apparaat ingeschakeld is en is aangesloten op een iOS-apparaat, hoef je de stappen in dit artikel niet uit te voeren.

2.

Op USB-poort aansluiten

Sluit het Beats-apparaat rechtstreeks aan op de USB-poort van de computer met behulp van de juiste kabel:

• Solo Pro, Powerbeats Pro, Beats Pillen Beatsx: Lightning-naar-USB-kabel
    • Overige Beats-producten: micro-USB-naar-USB-kabel die gegevensoverdracht ondersteunt
  3.

Firmware-updates zoeken

Klik op het Beats-statussymbool in de menubalk en klik dan op de naam van je apparaat om naar de website van Beats Updater te gaan.

Als er een firmware-update beschikbaar is en de batterij minstens twintig procent is opgeladen, zie je de knop 'Werk bij' ('Update') in het browservenster.

Als je Beats-product is gekoppeld met een Android-apparaat, kun je ook een melding zien in de Beats-app voor Android.

4.

De firmware bijwerken

Klik op 'Werk bij' ('Update') en volg de instructies op het scherm.

5.

Als Beats Updater het apparaat niet vindt of de update niet voltooit

• Zorg ervoor dat de USB-kabel goed is aangesloten op de computer en het Beats-apparaat.
    • Gebruik een andere USB-poort van de computer. Gebruik geen USB-hub.
    • Zet het Beats-apparaat uit en weer aan.
    • Reset je Beats-product.
    • Start je computer opnieuw op.
De firmware van je Beats-product bijwerken