De Studio-koptelefoon beschikt over een ingebouwde oplaadbare lithium-ionbatterij die stroom levert voor ANC en maximaal 20 uur afspeeltijd. Je kunt je koptelefoon als volgt opladen:

1.

Opladen

1. Sluit de oplaadkabel aan op de micro-USB-poort op de rechteroorschelp.
    2. Sluit het andere uiteinde van de USB-kabel aan op een voedingsbron.

Het duurt ongeveer twee uur om een lege batterij met behulp van de lichtnetadapter volledig op te laden. Het kan langer duren als je de koptelefoon oplaadt via een USB-poort van je laptop of een ander apparaat.

Als je koptelefoon niet naar behoren wordt opgeladen, moet je je Studio opnieuw instellen.

2.

Batterijstatus

De betekenis van de knipperende LED-lampjes op de batterijstatusindicator is als volgt:

Indien niet aangesloten op een voedingsbron:

• Vijf witte lampjes: de batterij is volledig of bijna volledig opgeladen.
    • Eén continu brandend rood lampje: batterij heeft een laag niveau.
    • Eén knipperend rood lampje: batterij is vrijwel leeg.
    • Lampjes zijn uit: koptelefoon staat uit of de batterij wordt niet opgeladen

Indien aangesloten op een stroombron:

• Vijf witte lampjes: batterij is maximaal opgeladen.
    • Eén knipperend wit lampje: batterij is vrijwel leeg.
Power your Studios