Support voor Beats Studio Buds

Configuratie en gebruik

Ontdek hoe je kunt koppelen met je apparaat, naar muziek kunt luisteren, kunt bellen en nog veel meer kunt doen met je Beats Studio Buds.

Configuratie en gebruik

Ontdek hoe je kunt koppelen met je apparaat, naar muziek kunt luisteren, kunt bellen en nog veel meer kunt doen met je Beats Studio Buds.

Configuratie en gebruik

Ontdek hoe je kunt koppelen met je apparaat, naar muziek kunt luisteren, kunt bellen en nog veel meer kunt doen met je Beats Studio Buds.

Actieve ruisonderdrukking en transparantiemodus

Ontdek de verschillen tussen de luistermodi en schakel ertussen, afhankelijk van hoeveel van het omgevingsgeluid je wilt horen.

Actieve ruisonderdrukking en transparantiemodus

Ontdek de verschillen tussen de luistermodi en schakel ertussen, afhankelijk van hoeveel van het omgevingsgeluid je wilt horen.

Actieve ruisonderdrukking en transparantiemodus

Ontdek de verschillen tussen de luistermodi en schakel ertussen, afhankelijk van hoeveel van het omgevingsgeluid je wilt horen.

Waarmee kunnen we je van dienst zijn?

Waarmee kunnen we je van dienst zijn?

Waarmee kunnen we je van dienst zijn?

Beats-app voor Android

Meer informatie over hoe je Beats aanpast, je apparaat koppelt, firmware bijwerkt en meer.

Vind je serienummer

Meer informatie over waar je het serienummer vindt op je Beats.

Service en garantie

Meer informatie over garantiedekking, servicemogelijkheden en reparatiekosten.

Beats-app voor Android

Meer informatie over hoe je Beats aanpast, je apparaat koppelt, firmware bijwerkt en meer.

Vind je serienummer

Meer informatie over waar je het serienummer vindt op je Beats.

Service en garantie

Meer informatie over garantiedekking, servicemogelijkheden en reparatiekosten.

Beats-app voor Android

Meer informatie over hoe je Beats aanpast, je apparaat koppelt, firmware bijwerkt en meer.