Beats Pill+ - 199,95 €

Beats Pill+

199,95 €
Draagbare draadloze luidspreker

Beats Pill+

Draagbare draadloze luidspreker

Beats Pill+: 199,95 €

Beschikbare kleuren

Zoek je kleur
Wit

De hele dag. Elke dag.

De batterij van de Beats Pill+ gaat 12 uur mee, dus je zit onderweg nooit zonder stroom. Met de Lightning-kabel is de batterij binnen 3 uur weer opgeladen. Je kunt zelfs je telefoon of extern muziekapparaat opladen met extra voeding van je Beats Pill+. De batterijstatusindicator met ledlampjes laat je weten hoe vol de batterij nog is.

Ontworpen voor jou.

Met de praktische interface vind je razendsnel wat je wilt horen. Afspelen, onderbreken, nummers overslaan en oproepen aannemen doe je met één aanraking van de multifunctionele knop 'b'. Met de verbeterde speakertelefoon kun je duidelijke telefoongesprekken voeren.

Klein formaat, groots geluid

Het stereo actieve tweewegs crossover-systeem creëert een optimaal geluidsveld voor dynamisch bereik en helderheid. De tweeter en woofer zijn gescheiden volgens een akoestische techniek die overal ter wereld in professionele opnamestudio’s wordt gebruikt.

Beats Pill+-app

Download de Beats Pill+-app* voor extra functies die jou en je vrienden een totaal nieuwe muziekervaring bezorgen. Met een tweede luidspreker in de mix krijg je een nog voller geluid of stereogeluid. *Alleen beschikbaar voor iPhone 5s of nieuwer, iPad Pro, iPad Air (alle modellen), iPad mini 2 of nieuwer en geselecteerde Android-apparaten.

Download in de App Store

Dubbele dj

Samen met een vriend kun je vanaf twee Bluetooth®-bronnen muziek afspelen. 

Versterkt geluid

Met een tweede Beats Pill+ in de mix komt de muziek uit twee luidsprekers tegelijk en is het geluid ook twee keer zo vol.

Luister in stereo

Synchroniseer twee Beats Pill+-luidsprekers met elkaar voor muziek uit een linker- en rechterkanaal, en een nog dynamischer geluid.

 

Uitgepakt

  • Beats Pill+ luidspreker
  • Lightning-naar-USB-A-kabel van 1,5 m
  • Voedingsadapter van 12,5 W
  • Beknopte handleiding
  • Garantiekaart
  • Gewicht (kg): 0,745
  • Hoogte (mm): 63
  • Kabellengte (m): 0,21
  • Type aansluiting: Lightning-naar-USB-A-oplaadkabel

Productoverzicht

Dankzij het draagbare, lichte design van de Pill neem je je muziek overal mee naartoe. Ondanks zijn compacte afmetingen, levert de Pill een krachtig geluid met heldere hoge tonen en een diepe bas om elke ruimte te vullen.

199,95 €
KOOP OP