Powerbeats2 har uppgraderad passningsform och ny design.

1.

Anpassa

Öronbyglarna är justerbara och böjbara och det finns flera alternativa öronkuddar. De sitter säkert varje gång du använder dem.

2.

Design

Powerbeats2 passar nu ännu bättre också för krävande träningspass, och RemoteTalk-fjärrkontrollen har ett överdrag som ger bättre grepp när du väljer musik, ställer in ljudvolymen eller tar emot samtal. Den platta trasselfria kabeln gör det enkelt att plocka upp dem från fodralet och sätta igång att lyssna.

What’s New with PowerBeats2?