Har du problem med ljudet i högtalaren? Här hittar du svaren:

1.

Det går inte att slå på högtalarna

Använder du batterier?

• Prova att byta ut dem.

Använder du nätadaptern?

• Kontrollera att uttaget som du använder fungerar.
  2.

Förvrängt ljud

För hög volym? För låg volym? Snäpper, knastrar eller knäpper det i högtalaren? Inget ljud alls? Ingen fara, prova det här:

• Slå på enheten och kontrollera att den spelar upp något.
    • Justera volymen på enheten.
    • Justera volymen på högtalaren.
    • Om du har anslutit enheten med 3,5 mm-kabeln kontrollerar du att den sitter i ordentligt.
    • Om du använder Bluetooth provar du med 3,5 mm-stereokabeln istället eller provar med felsökning för Bluetooth.
  3.

Dubbelt ljud – ekon över telefonen

Hör dina vänner ett eko när du tar samtal via högtalarna?

Ansluten
    Det beror troligen på akustisk feedback mellan högtalarna och telefonens mikrofon, och inte på att det är fel på högtalarna.

Ansluten via Bluetooth
    Om du är ansluten till högtalarna via Bluetooth och fortfarande hör ekon provar du med felsökning för Bluetooth.

Sound Troubleshooting–Speakers