Dags att köra igång med dina Solo2 Wireless-hörlurar? När du ansluter trådlöst använder du hörlurarna så här.

1.

Strömknappen

• Slå på eller av genom att hålla ned strömknappen på den högra öronkåpan.
    • Lamporna i batterimätaren lyser vitt när du slår på strömmen.
    • Tryck på strömknappen när du vill se status för batterimätaren – läs mer om hur du ger ström till dina Solo2 Wireless-hörlurar.
  2.

Knappen B

Med knappen b på den vänstra öronkåpan kan du göra följande:

• Tryck en gång om du vill pausa eller spela upp ett spår, eller om du vill påbörja eller avsluta ett samtal.
    • Tryck två gånger i snabb följd på knappen om du vill hoppa över ett spår.
    • Tryck snabbt tre gånger om du vill hoppa över i omvänd riktning.
  3.

Volym

När du ansluter trådlöst använder du volym upp/ned-knapparna på den vänstra öronkåpan – ovanför och nedanför knappen b.

Läs mer om trådlöst i Grundläggande om Bluetooth – Solo2 Wireless.

4.

Kabelanslutet läge

När du ansluter via kabeln till en kompatibel enhet följer du anvisningarna för att använda fjärr-/mikrofonkabeln för att styra ljudet och inkommande samtal.

Kabeln måste sättas i ordentligt, med den raka änden på kontakten ansluten till hörlurarna och den vinklade, L-formade änden ansluten till ljudkällan.

Solo2 Wireless Functions