Ställa in och använda Studio3 trådlösa hörlurar

Här finns allt du behöver veta för optimal användning av dina Studio3 trådlösa hörlurar.

1.

Slå på

Håll inne strömknappen i en sekund för att slå på eller stänga av hörlurarna.

2.

Ställa in

Om indikatorlampan på hörlurarna tänds utan att börja blinka har dina hörlurar redan ställts in på en enhet. Då ska du följa stegen för att ansluta till en annan enhet.

Har du en iPhone med iOS 11 följer du dessa steg. När du ställer in hörlurarna med den här metoden kommer de att parkopplas med dina andra enheter som är inloggade på iCloud och som använder iOS 11, macOS Sierra eller senare, eller watchOS 3 eller senare.

1. Håll hörlurarna intill din olåsta iPhone.
    2. Håll inne strömknappen på hörlurarna en sekund.
    3. Efter ett par sekunder uppmanas du att ansluta på din iPhone. Annars ska du hålla inne strömknappen på hörlurarna under fem sekunder.
    4. Följ anvisningarna på din iPhone.

Har du någon annan Bluetooth-enhet följer du de här stegen för att parkoppla hörlurarna till enheten.

1. Håll inne strömknappen under fem sekunder. När bränslemätaren blinkar kan hörlurarna upptäckas.
    2. Gå till Bluetooth-inställningarna på enheten.
    3. Välj hörlurarna i listan över upptäckta Bluetooth-enheter.
  3.

Ansluta till en annan Apple-enhet

Hörlurarna ansluter automatiskt till den enhet de senast användes med. Du kan ansluta till en annan enhet genom att följa dessa steg.

För iPhone, iPad eller iPod touch med iOS 10 eller senare:

1. Öppna Kontrollcenter genom att svepa uppåt från nederkanten på skärmen.
    2. Svep åt sidan i Kontrollcenter för att visa kortet Nu spelas.
    3. Tryck på enhetsnamnet i korthörnet och välj hörlurarna i listan över uppspelningsenheter.Om du inte ser hörlurarna ska du följa stegen för alla andra slags enheter som finns nedan.

Alla andra enheter:

1. Gå till Bluetooth-inställningarna på enheten. På till exempel en Mac klickar du på Bluetooth-ikonen i menyfältet.
    2. Välj hörlurarna i listan över Bluetooth-enheter. Om du inte ser hörlurarna efter ett par sekunder ska du hålla inne strömknappen under fem sekunder.
  4.

Ladda

Sätt i hörlurarna i en strömkälla med den medföljande mikro-USB-kabeln. Bränslemätaren blinkar medan hörlurarna laddas. Alla fem lamporna lyser med ett fast sken när lurarna är färdigladdade.

Hörlurarna kan spela musik i upp till 22 timmar efter 90 minuters laddning, och upp till 40 timmar när du inaktiverar Pure ANC. Med Fast Fuel kan hörlurarna spela musik i upp till 3 timmar efter 10 minuters laddning.

5.

Styra

Du kan styra uppspelningen av ljud med b på vänster öronkåpa eller med mittknappen på RemoteTalk-kabeln i trådbundet läge.

• Tryck en gång för att pausa eller spela upp.
    • Tryck två gånger för att gå till nästa spår. Tryck tre gånger för att gå bakåt.
    • Du kan bläddra framåt i ett spår genom att trycka två gånger och hålla inne den andra tryckningen. Bläddra bakåt i ett spår genom att trycka tre gånger och hålla inne den tredje tryckningen.

Du kan justera volymen på uppspelningen eller samtalet med volymknapparna över och under b på vänstra öronkåpan. Du kan också justera volymen med RemoteTalk-kabeln.

• Tryck in och släpp uppåtknappen för volym, eller håll inne för att höja volymen steglöst.
    • Tryck in och släpp nedåtknappen för volym, eller håll inne för att sänka volymen steglöst.

Du kan justera volymen på uppspelningen eller samtalet med volymknapparna över och under b på vänstra öronkåpan. Du kan också justera volymen med RemoteTalk-kabeln.

• Tryck in och släpp uppåtknappen för volym, eller håll inne för att höja volymen steglöst.
    • Tryck in och släpp nedåtknappen för volym, eller håll inne för att sänka volymen steglöst.

Du kan styra samtal med b på vänster öronkåpa eller med mittknappen på RemoteTalk-kabeln.

• Tryck en gång för att svara på eller avsluta ett samtal.
    • Tryck en gång för att svara på ett inkommande samtal och parkera ditt första samtal. När du har två aktiva samtal kommer detta istället växla mellan dem.
    • Håll inne i en sekund för att avvisa ett inkommande samtal.
    • Tryck två gånger för att sluta lyssna via hörlurarna och istället skicka samtalet till telefonen.

Du kan aktivera Siri på din iOS-enhet eller röstkommandon på en annan enhet genom att använda b på vänster öronkåpa eller mittknappen på RemoteTalk-kabeln. Håll inne tills du hör en klang och säg vad du behöver.

Du kan kontrollera bränslemätaren, som visar batteriladdning och laddningsstatus, genom att trycka kort på strömknappen.

Du kan stänga av Pure ANC genom att trycka två gånger på strömknappen när lurarna är anslutna till din enhet. Upprepa för att slå på Pure ANC på nytt. Pure ANC aktiveras varje gång du slår på dina Beats Studio3 och reducerar omgivningsljud under uppspelning.

6.

Nollställa

1. Håll inne strömknappen och nedåtknappen för volym under 10 sekunder.
    2. Släpp knapparna när bränslemätaren börjar blinka.

Hörlurarna återställs och du kan nu ställa in dem på dina enheter igen.

7.

Uppdatera

Hörlurarna uppdateras automatiskt när de är inställda på en enhet med iOS 11.

Är hörlurarna inte parkopplade till en iPhone med iOS 11 kan du använda Beats-uppdateraren för inbyggd programvara.

Set up and use your Studio3 Wireless headphones