Ställa in och använda dina Studio3 Wireless-hörlurar

Här är allt du behöver veta för att få ut mesta möjliga av dina Studio3 Wireless-hörlurar.

1.

Slå på

Håll ned strömknappen i en sekund när du vill slå på och av dina hörlurar.

2.

Ställa in

Om indikatorlampan på hörlurarna slås på men inte blinkar har de redan ställts in med en enhet. I så fall följer du stegen om du vill ansluta dem till en annan enhet.

Om du har en iPhone med iOS 11 följer du stegen nedan. När du ställer in hörlurarna så här, parkopplas de med dina andra enheter som är inloggade i iCloud och använder iOS 11, macOS Sierra eller watchOS 3 eller senare.

1. Håll hörlurarna bredvid din upplåsta iPhone.
    2. Tryck på strömknappen på hörlurarna i en sekund.
    3. Efter några sekunder frågar iPhone-enheten om att ansluta. Om den inte gör det håller du ned strömknappen på hörlurarna i fem sekunder.
    4. Följ anvisningarna på din iPhone.

Om du har en annan Bluetooth-enhet parkopplar du hörlurarna med den enheten genom att följa dessa steg.

1. Tryck ned strömknappen i fem sekunder. När batterimätaren blinkar kan hörlurarna upptäckas.
    2. Gå till Bluetooth-inställningar på enheten.
    3. Välj hörlurarna i listan över upptäckta Bluetooth-enheter.
  3.

Ansluta till en annan Apple-enhet

Hörlurarna ansluts automatiskt till den senaste enhet som du använde dem med. Anslut till en annan enhet genom att följa dessa steg.

För iPhone X med iOS 11 eller senare:

1. Öppna Kontrollcenter genom att svepa nedåt från skärmens övre högra hörn.
    2. Ljudkortet visas. Tryck på AirPlay-symbolen i kortets övre högra hörn och välj sedan hörlurarna från listan med uppspelningsenheter.

För iPhone, iPad eller iPod touch med iOS 11 eller senare:

1. Öppna Kontrollcenter genom att svepa uppåt från skärmens nederkant.
    2. Ljudkortet visas. Tryck på AirPlay-symbolen i kortets övre högra hörn och välj sedan hörlurarna från listan med uppspelningsenheter.

För iPhone, iPad eller iPod touch med iOS 10:

1. Öppna Kontrollcenter genom att svepa uppåt från skärmens nederkant.
    2. Svep åt sidan i Kontrollcenter så visas Nu spelas.
    3. Tryck på enhetsnamnet i hörnet och välj sedan hörlurarna i listan med uppspelningsenheter. Om du inte ser hörlurarna följer du stegen för alla andra enheter nedan.

Alla andra enheter:

1. Gå till Bluetooth-inställningarna på enheten. På Mac-datorn klickar du till exempel på Bluetooth-symbolen i menyfältet.
    2. Välj hörlurarna i listan över Bluetooth-enheter. Om du inte ser hörlurarna efter några sekunder håller du ned strömknappen i fem sekunder.
  4.

Ladda

Anslut hörlurarna till en strömkälla med den medföljande mikro-USB-kabeln. Batterimätaren blinkar medan hörlurarna laddas. När batteriet är färdigladdat lyser alla fem lamporna med fast sken.

Hörlurarna ger upp till 22 timmars uppspelning med 90 minuters laddning, och upp till 40 timmar uppspelning när du inaktiverar Pure ANC. Och med Fast Fuel kan dina hörlurar ge upp till tre timmars uppspelning efter tio minuters laddning.

5.

Styra

Styr ljuduppspelningen med b på den vänstra öronkåpan eller med mittknappen på RemoteTalk-kabeln i kabelanslutet läge.

• Starta eller pausa uppspelningen genom att trycka en gång.
    • Gå till nästa spår genom att trycka två gånger. Gå till föregående spår genom att trycka tre gånger.
    • Snabbspola framåt i ett spår genom att trycka två gånger och hålla ned på den andra tryckningen. Snabbspola bakåt i ett spår genom att trycka tre gånger och hålla ned på den tredje tryckningen.

Styr uppspelningsvolymen eller samtalsvolymen med volymknapparna ovanför och under b på den vänstra öronkåpan. Du kan också styra uppspelningsvolymen med RemoteTalk-kabeln.

• Tryck in och släpp volym upp-knappen, eller håll in den om du vill höja volymen kontinuerligt.
    • Tryck in och släpp volym ned-knappen, eller håll in den om du vill sänka volymen kontinuerligt.

Styr uppspelningsvolymen eller samtalsvolymen med volymknapparna ovanför och under b på den vänstra öronkåpan. Du kan också styra uppspelningsvolymen med RemoteTalk-kabeln.

• Tryck in och släpp volym upp-knappen, eller håll in den om du vill höja volymen kontinuerligt.
    • Tryck in och släpp volym ned-knappen, eller håll in den om du vill sänka volymen kontinuerligt.

Styr telefonsamtal med b på den vänstra öronkåpan eller mittknappen på RemoteTalk-kabeln.

• Besvara eller avsluta ett samtal genom att trycka en gång.
    • Besvara ett andra inkommande samtal och parkera det första samtalet genom att trycka en gång. Om två samtal pågår växlar detta mellan samtal.
    • Avvisa ett inkommande samtal genom att hålla ned knappen i en sekund.
    • Sluta lyssna via hörlurarna och skicka samtalet till telefonen genom att trycka två gånger.

Aktivera Siri på din iOS-enhet eller röststyrningsfunktionen på en annan enhet med b på den vänstra öronkåpan, eller mittknappen på RemoteTalk-kabeln. Håll ned knappen tills du hör en ton och säg sedan kommandot.

Kontrollera batterimätaren, som visar batterinivå och laddningsstatus, genom att trycka ned strömknappen.

Stäng av Pure ANC genom att dubbeltrycka på strömknappen medan enheten är ansluten. Upprepa den här proceduren när du vill slå på Pure ANC igen. Pure ANC aktiveras varje gång du slår på dina Beats Studio3 Wireless-hörlurar och reducerar omgivningsljud under uppspelning.

6.

Nollställa

1. Håll strömknappen och volymknappen intryckta i tio sekunder.
    2. Släpp knapparna när batterimätaren blinkar.

Hörlurarna är nu återställda och kan ställas in med dina enheter igen.

7.

Uppdatera

Hörlurarna hålls automatiskt uppdaterade när de ställs in med en iPhone som har iOS 11.

Om dina hörlurar inte är parkopplade med en iPhone som har iOS 11 kan du använda Beats Updater för att uppdatera den fasta mjukvaran.

Läs mer

Läs om Pure ANC (ren adaptiv brusreducering).

Set up and use your Studio3 Wireless headphones