Ställa in och använda Solo3 Wireless-hörlurar

Här är allt du behöver veta för att få ut mesta möjliga av dina Solo3 Wireless-hörlurar.

1.

Slå på

Slå på och av dina hörlurar genom att hålla ned strömknappen i ungefär en sekund.

2.

Ställa in

Om du har en iPhone med iOS 10 följer du stegen nedan. När du ställer in hörlurarna så här ställs de automatiskt in med dina andra enheter som är inloggade i iCloud och använder iOS 10, macOS Sierra eller watchOS 3.

1. Håll hörlurarna bredvid din upplåsta iPhone.
    2. Tryck på strömknappen på hörlurarna i en sekund.
    3. Efter några sekunder frågar iPhone-enheten om du vill ansluta. Om den inte gör det håller du ned strömknappen på hörlurarna i fem sekunder.
    4. Följ anvisningarna på din iPhone.

Om du har en annan Bluetooth-enhet parkopplar du hörlurarna med den enheten genom att följa dessa steg:

1. Tryck ned strömknappen i fem sekunder. När batterimätaren blinkar kan hörlurarna upptäckas.
    2. Gå till Bluetooth-inställningar på enheten.
    3. Välj hörlurarna i listan över upptäckta Bluetooth-enheter.
  3.

Ansluta till en annan enhet

Hörlurarna ansluts automatiskt till den senaste enhet som du använde dem med. Anslut till en annan enhet genom att följa dessa steg.

iPhone, iPad eller iPod touch med iOS 10:

1. Öppna Kontrollcenter genom att svepa uppåt från skärmens nederkant.
    2. Svep åt sidan i Kontrollcenter så visas Nu spelas.
    3. Tryck på enhetsnamnet i hörnet och välj sedan hörlurarna i listan med uppspelningsenheter. Om du inte ser hörlurarna följer du stegen för alla andra enheter nedan.

Alla andra enheter:

1. Gå till Bluetooth-inställningar på enheten. På en Mac-dator kan du klicka på Bluetooth-symbolen i menyraden.
    2. Välj hörlurarna i listan över Bluetooth-enheter. Om du inte ser hörlurarna efter några sekunder håller du ned strömknappen i fem sekunder.
  4.

Ladda

Anslut hörlurarna till en strömkälla med den medföljande mikro-USB-kabeln. Batterimätaren blinkar medan hörlurarna laddas. När batteriet är färdigladdat lyser alla fem lamporna med fast sken.

Hörlurarna ger upp till 40 timmars uppspelning med två timmars laddning, och upp till tre timmars uppspelning med fem minuters laddning.

Om du vill spara på batteriet eller använda hörlurarna när batteriet är urladdat ansluter du RemoteTalk-kabeln och använder hörlurarna i kabelläge.

5.

Styra

Styr ljuduppspelningen med b-knappen på den vänstra öronkåpan eller med mittknappen på den medföljande RemoteTalk-kabeln.

• Starta eller pausa uppspelningen genom att trycka en gång.
    • Gå till nästa spår genom att trycka två gånger. Gå till föregående spår genom att trycka tre gånger.
    • Snabbspola framåt i det nuvarande spåret genom att trycka två gånger och hålla ned på den andra tryckningen. Snabbspola bakåt i det nuvarande spåret genom att trycka tre gånger och hålla ned på den tredje tryckningen.

Styr uppspelningsvolymen med volymknapparna på vänstra öronkåpan eller på RemoteTalk-kabeln. Styr samtalsvolymen med volymkontrollerna på telefonen.

• Tryck in och släpp volym upp-knappen, eller håll in den om du vill höja volymen kontinuerligt.
    • Tryck in och släpp volym ned-knappen, eller håll in den om du vill sänka volymen kontinuerligt.

Styr telefonsamtal med b-knappen på den vänstra öronkåpan eller med mittknappen på RemoteTalk-kabeln.

• Besvara eller avsluta ett samtal genom att trycka en gång.
    • Besvara ett andra inkommande samtal och parkera det första samtalet genom att trycka en gång. Om två samtal pågår växlar detta mellan samtalen.
    • Avvisa ett inkommande samtal genom att hålla ned knappen i en sekund.
    • Sluta lyssna via hörlurarna och skicka samtalet till telefonen genom att trycka två gånger.

Aktivera Siri på din iOS-enhet eller röststyrningsfunktionen på andra enheter med b-knappen på den vänstra öronkåpan eller med mittknappen på RemoteTalk-kabeln. Håll ned knappen tills du hör en ton och säg sedan kommandot.

Kontrollera batterimätaren, som visar batterinivå och laddningsstatus, genom att trycka ned och släppa strömknappen.

6.

Nollställa

1. Håll ned dessa två knappar i tio sekunder:
      •    Strömknappen
      •    Volym ned-knapp
    2. Släpp knapparna när batterimätaren blinkar. Hörlurarna är nu nollställda och kan ställas in med dina enheter igen.
  7.

Uppdatera

Hörlurarna hålls automatiskt uppdaterade när de ställs in med en iPhone som använder iOS 10.

Set up and use your Solo3 Wireless Headphones