Ställa in och använda dina PowerBeats3 Wireless-öronsnäckor

Här är allt du behöver veta för att få ut mesta möjliga av dina PowerBeats3 Wireless-öronsnäckor.

1.

Slå på

Håll ned strömknappen i en sekund när du vill slå på och av dina öronsnäckor.

2.

Ställa in

Om indikatorlampan på öronsnäckorna slås på, men inte blinkar, har de redan ställts in med en enhet. I så fall följer du stegen om du vill ansluta dem till en annan enhet.

Om du har en iPhone med iOS 10 följer du stegen nedan. När du ställer in öronsnäckorna så här, ställs de automatiskt in med dina andra enheter som är inloggade i iCloud och som har iOS 10, macOS Sierra eller watchOS 3.

1. Håll öronsnäckorna bredvid din upplåsta iPhone.
    2. Tryck på strömknappen på öronsnäckorna i en sekund.
    3. Efter några sekunder frågar iPhone-enheten om att ansluta. Om den inte gör det håller du ned strömknappen på öronsnäckorna i fem sekunder.
    4. Följ anvisningarna på din iPhone.

Om du har en annan Bluetooth-enhet parkopplar du öronsnäckorna med den enheten genom att följa dessa steg:

1. Tryck ned strömknappen i fem sekunder. När indikatorlampan blinkar kan dina öronsnäckor upptäckas.
    2. Gå till Bluetooth-inställningar på enheten.
    3. Välj öronsnäckorna i listan över upptäckta Bluetooth-enheter.
  3.

Ansluta till en annan enhet

Öronsnäckorna ansluts automatiskt till den senaste enheten som du använde dem med. Anslut till en annan enhet genom att följa dessa steg.

iPhone, iPad eller iPod touch med iOS 10:

1. Öppna Kontrollcenter genom att svepa uppåt från skärmens nederkant.
    2. Svep åt sidan i Kontrollcenter så visas Nu spelas.
    3. Tryck på enhetsnamnet i hörnet av kortet, och välj sedan öronsnäckorna i listan med uppspelningsenheter. Om du inte ser öronsnäckorna följer du stegen för alla andra enheter nedan.

Alla andra enheter:

1. Gå till Bluetooth-inställningar på enheten. På en Mac-dator kan du klicka på Bluetooth-symbolen i menyraden.
    2. Välj öronsnäckorna i listan över Bluetooth-enheter. Om du inte ser öronsnäckorna efter några sekunder håller du ned strömknappen i fem sekunder.
  4.

Ladda

Anslut öronsnäckorna till en strömkälla med den medföljande mikro-USB-kabeln. Öronsnäckorna ger upp till tolv timmars uppspelning med full laddning, och upp till en timmes uppspelning från fem minuters laddning.

När öronsnäckorna är påslagna och inställda visar LED-indikatorlampan på den vänstra öronsnäckan hur mycket lyssningstid som återstår:

• Vitt: Upp till tolv timmar kvar
    • Rött: Mindre än en timme kvar
    • Blinkande rött: Behöver laddas
  5.

Styra

Styr ljuduppspelningen med mittknappen på RemoteTalk-kabeln:

• Starta eller pausa uppspelningen genom att trycka en gång.
    • Gå till nästa spår genom att trycka två gånger. Gå till föregående spår genom att trycka tre gånger.
    • Snabbspola framåt i det nuvarande spåret genom att trycka två gånger och hålla ned på den andra tryckningen. Snabbspola bakåt i det nuvarande spåret genom att trycka tre gånger och hålla ned på den tredje tryckningen.

Styr uppspelningsvolymen med volymknapparna på RemoteTalk-kabeln. Styr samtalsvolymen med volymkontrollerna på telefonen.

• Tryck in och släpp volym upp-knappen (+), eller håll in den, om du vill höja volymen.
    • Tryck in och släpp volym ned-knappen (-), eller håll in den, om du vill sänka volymen.

Styr telefonsamtal med mittknappen på RemoteTalk-kabeln:

• Besvara eller avsluta ett samtal genom att trycka en gång.
    • Besvara ett andra inkommande samtal och parkera det första samtalet genom att trycka en gång. Om två samtal pågår växlar detta mellan samtal.
    • Avvisa ett inkommande samtal genom att hålla ned knappen i en sekund.
    • Sluta lyssna via öronsnäckorna och skicka samtalet till telefonen genom att trycka två gånger.

Aktivera Siri på din iOS-enhet eller röststyrningsfunktionen på en annan enhet genom att hålla ned mittknappen på RemoteTalk-kabeln tills du hör en ton. Säg sedan kommandot.

6.

Återställa

1. Håll ned dessa knappar i tio sekunder:
      • Strömknappen
      • Volym ned-knappen (-)
    2. Släpp knapparna när indikatorlampan blinkar. Öronsnäckorna är nu återställda och kan ställas in med dina enheter igen.
  7.

Uppdatera

Öronsnäckorna hålls automatiskt uppdaterade när de ställs in med en iPhone som använder iOS 10.

Set up and use your Powerbeats3 Wireless Earphones