Ställa in och använda dina Powerbeats Pro med en iPhone, Mac eller annan enhet

Läs om hur du parkopplar dina Powerbeats Pro med dina enheter, hur du justerar passformen och styr ljudet.

1.

Parkoppla dina Powerbeats Pro

Parkoppla med iPhone, iPad eller iPod touch

1. Se till att du har slagit på Bluetooth på din iPhone, iPad eller iPod touch.
    2. Placera Powerbeats Pro-hörsnäckorna i fodralet.
    3. Låt locket vara öppet och håll dina Powerbeats Pro högst fem centimeter ifrån den upplåsta iOS-enheten.
    4. Följ instruktionerna som visas på iOS-enheten. Om du inte ser några instruktioner följer du anvisningarna för att ansluta till en annan enhet.

Parkoppla med en Mac, Android-enhet eller annan enhet

1. Se till att du har slagit på Bluetooth på Mac-datorn, Android-enheten eller den andra enheten.
    2. Placera Powerbeats Pro-hörsnäckorna i fodralet. Lämna fodralets lock öppet.
    3. Tryck och håll ned systemknappen tills LED-lampan blinkar.
    4. Öppna Bluetooth-menyn på Mac-datorn, Android-enheten eller den andra enheten. På Mac-datorn väljer du till exempel Apple-menyn () > Systeminställningar och klickar på Bluetooth.
    5. Tryck eller klicka på dina öronsnäckor i listan över Bluetooth-enheter som upptäckts.
    lägg hörsnäckorna i fodralet med öppet lock
  2.

Växla från en enhet till en annan

Dina Powerbeats Pro ansluts automatiskt till den senaste enhet som du använde dem med. Så här växlar du mellan enheter:

1. Gå till Bluetooth-inställningarna på enheten. Gå till exempel till Inställningar > Bluetooth på din iPhone.
    2. Tryck eller klicka på dina öronsnäckor i listan över enheter som upptäckts.*

*Powerbeats Pro parkopplas automatiskt med dina andra enheter som är inloggade på iCloud och som använder iOS 11 eller senare, macOS Sierra eller senare eller watchOS 3 eller senare. Om du inte ser dina Powerbeats Pro i listan kan du behöva parkoppla dina Powerbeats Pro med din enhet.

Läs om vad du kan göra om du inte kan ansluta till din enhet.

3.

Justera passformen på Powerbeats Pro

Powerbeats Pro har justerbara öronbågar. Om du vill justera passformen så att de sitter bättre håller du i skaftet och trycker öronbågen nedan.

Om du vill att dina Powerbeats Pro ska sitta bättre och stabilare eller få bättre ljudkvalitet, kan du också prova med att byta öronkuddar. Läs merom Beats-öronkuddar.

håll i skaftet och tryck öronbågen nedåt
  4.

Använda dina Powerbeats Pro

När Powerbeats Pro plockas ur fodralet är de påslagna och klara att användas. När Powerbeats Pro placeras i öronen spelar de automatiskt upp ljudet från din enhet. Om du tar ut den ena hörsnäckan pausas ljudet. När du tar ut båda stoppas ljudet.

Styra volymen

Du styr volymen i musiken eller samtalet med volymknapparna som finns på varje hörsnäcka. När du ändrar volymen på den ena hörsnäckan, ändras den även i den andra.

Styra vad som spelas upp

Du kan använda någon av knapparna med Beats-logotyp som finns på varje hörsnäcka för att styra musiken. Här är några saker du kan pröva:

• Pausa eller spela upp ljud genom att trycka en gång på knappen med Beats-logotypen.
    • Gå vidare till nästa låt genom att trycka två gånger på knappen med Beats-logotypen.
    • Lyssna på föregående spår genom att trycka tre gånger på knappen med Beats-logotypen.

Besvara telefonsamtal

Du kan också besvara samtal genom att använda en av knapparna med Beats-logotypen. Här är några saker du kan pröva:

• Svara på eller avsluta ett samtal genom att trycka en gång på knappen med Beats-logotypen.
    • Besvara ett andra inkommande samtal och parkera det första samtalet genom att trycka en gång. När du har två pågående samtal, trycker du en gång för att växla mellan samtalen.
    • Neka ett inkommande samtal genom att trycka och hålla in knappen med Beats-logotypen i en sekund.

Fråga Siri

Du kan aktivera Siri genom att säga ”Hej Siri”. Du kan också trycka och hålla ned knappen med Beats-logotypen på den ena hörsnäckan tills du hör en signal. Säg sedan vad du vill ha hjälp med. Läs om vad du kan göra om Siri inte fungerar.

Funktionerna i Siri kan variera beroende på land och region.

Aktivera röstassistentfunktionen för andra enheter genom att trycka och hålla ned knappen med Beats-logotypen.

använda volymknapparna som finns på varje hörsnäcka
  5.
Ställa in och använda dina Powerbeats Pro med en iPhone, Mac eller annan enhet