Här är allt du behöver veta för att få ut mesta möjliga av dina Powerbeats.

1.

Starta dina Powerbeats

Håll ned strömknappen på din vänstra öronsnäcka i en sekund när du vill slå på eller av dina hörsnäckor.

Första gången du startar dina Powerbeats är de klara att parkopplas med din enhet. Indikatorlampan kommer att blinka för att visa att dina Powerbeats är i parkopplingsläge.

2.

Ställ in dina Powerbeats

Följ anvisningarna nedan för att parkoppla dina öronsnäckor med din iPhone:

1. Se till att din iPhone är upplåst och att Bluetooth är på.
    2. Håll dina Powerbeats i närheten av din iPhone.
    3. Följ anvisningarna på skärmen.

Följ anvisningarna nedan för Android-enheter:

1. HämtaBeats-appen för Android.
    2. Öppna Beats-appen.
    3. Håll dina Powerbeats i närheten av din enhet.
    4. Följ anvisningarna på skärmen.

Följ anvisningarna nedan för att parkoppla dina Powerbeats med din Mac, iPad eller annan enhet:

1. Håll ned knappen på din vänstra hörsnäcka tills indikatorlampan börjar blinka. Nu är dina Powerbeats i parkopplingsläge.
    2. Gå till Bluetooth-menyn på din enhet.
    3. Välj öronsnäckorna i listan över upptäckta Bluetooth-enheter.
  3.

Ladda dina Powerbeats

Anslut öronsnäckorna till en strömkälla med den medföljande Lightning-kabeln. Öronnäckorna ger upp till 15 timmars uppspelning med full laddning, och upp till en timmes uppspelning med fem minuters laddning.

När öronsnäckorna är på och inställda visar LED-indikatorlampan på den vänstra öronsnäckan hur mycket lyssningstid som återstår:

Vitt: Upp till 15 timmar kvar

Rött: Mindre än en timme kvar

Blinkande rött: Behöver laddas

4.

Använda dina Powerbeats

Du kan styra musiken med ”b”-knappen på din högra hörsnäcka. Här är några saker du kan pröva:

• Pausa eller spela upp ljud genom att trycka en gång på ”b”-knappen.
    • Gå vidare till nästa låt genom att trycka två gånger på ”b”-knappen.
    • Lyssna på föregående låt genom att trycka tre gånger på ”b”-knappen.

Kontrollera volymen med volymknapparna på din högra hörsnäcka.

• Tryck in och släpp volymhöjningsknappen, eller håll in den om du vill höja volymen kontinuerligt.
    • Tryck in och släpp volymsänkningsknappen, eller håll in den om du vill sänka volymen kontinuerligt.

Styr telefonsamtal med ”b”-knappen på den högra hörsnäckan:

• Tryck en gång för att svara på eller avsluta samtal.
    • Tryck en gång för att svara på ett andra inkommande samtal och parkera det första. Om du har två pågående samtal kan du växla mellan dem på det här sättet.
    • Avvisa ett inkommande samtal genom att hålla ned knappen i en sekund.
    • Sluta lyssna via öronsnäckorna och skicka samtalet till telefonen genom att trycka två gånger.

Du kan aktivera Siri genom att säga ”Hej Siri”. Du kan också trycka och hålla ned ”b”-knappen på den högra hörsnäckan tills du hör en signal. Säg sedan vad du vill ha hjälp med. Läs om vad du kan göra om Siri inte fungerar.

Funktionerna i Siri kan variera beroende på land och region.

Aktivera röstassistentfunktionen för andra enheter genom att trycka och hålla ned ”b”-knappen.

Läs mer

Ställa in och använda dina Powerbeats