Nollställa Beats-öronsnäckorna

Om du har problem med ljud, Bluetooth eller laddning kan du behöva nollställa dina öronsnäckor.

Nollställa Beats Fit Pro

Läs om hur du nollställer dina Beats Fit Pro.

Nollställa Beats Flex

1. Håll både strömknappen och volymsänkningsknappen intryckta i 15 sekunder.

diagram with callout lines to volume down and power buttons
  2. Släpp knapparna när LED-indikatorlampan blinkar. Öronsnäckorna är nu nollställda och kan ställas in med dina enheter igen.

Nollställa Beats Studio Buds och Beats Studio Buds +

Läs om hur du nollställer dina Beats Studio Buds och dina Beats Studio Buds +.

Nollställa BeatsX

1. Håll både strömknappen och volymsänkningsknappen intryckta i 10 sekunder.

Beats X power button and volume down button
  2. Släpp knapparna när LED-indikatorlampan blinkar. Öronsnäckorna är nu nollställda och kan ställas in med dina enheter igen.

Nollställa Powerbeats

1. Håll både strömknappen och volymsänkningsknappen intryckta i 10 sekunder.

diagram showing Powerbeats headphones power and volume down buttons
  2. Släpp knapparna när LED-indikatorlampan blinkar. Öronsnäckorna är nu nollställda och kan ställas in med dina enheter igen.

Nollställa Powerbeats2

1. Anslut dina Powerbeats2 Wireless till en strömkälla.

2. Håll både ström-/anslutningsknappen och volymsänkningsknappen intryckta i tio sekunder och släpp sedan.

Powerbeats 2 power button and volume down button

Nollställa Powerbeats3

1. Håll både strömknappen och volymsänkningsknappen intryckta i 10 sekunder.

Powerbeats 3 power button and volume down button
  2. Släpp knapparna när LED-indikatorlampan blinkar. Öronsnäckorna är nu nollställda och kan ställas in med dina enheter igen.

Nollställa Powerbeats Pro

1. Placera båda hörsnäckorna i fodralet. Låt fodralet vara öppet.

2. Tryck och håll ned systemknappen på fodralet i 15 sekunder eller tills LED-indikatorlampan blinkar rött och vitt.

Powerbeats Pro indicator light
  3. Släpp systemknappen.

LED-indikatorlampan fortsätter att blinka vitt. Det betyder att du kan parkoppla dina Powerbeats Pro med din iPhone, Mac, Android-enhet eller någon annan enhet igen.