1.

Problem med strömförsörjningen eller ljudet kan ofta lösas med en enkel återställning. Om det uppstår problem kan du prova med att återställa:

1. Anslut dina Powerbeats2 Wireless till en strömkälla.
    2. Tryck in ström-/anslutningsknappen och volym ned-knappen samtidigt.
    3. Räkna till tio och släpp sedan.

Du kan också prova med felsökning för Bluetooth eller felsökning för ljud i hörlurar och öronsnäckor.

2.

Uppdateringar

Om problemet finns kvar när du har återställt Powerbeats2 Wireless kontrollerar du om det finns en uppdatering med hjälp av Beats Updater.

Reset Your Powerbeats2 Wireless