Beats: funktioner i Powerbeats2 Wireless

Powerbeats2 Wireless har bara en enda knapp och är mycket enkla att använda. Här kan du läsa mer om hur och var du kan använda dem.

Knapp

En knapp – två kommandon:

• Slå på strömmen genom att trycka på knappen.

• Håll ned knappen i fyra sekunder för att manuellt gå över till anslutningsbart/identifierbart läge.

Ta emot samtal

• Med Powerbeats2 Wireless kan du spela musik och ta emot samtal.

• Om du spelar musik när det ringer pausas musiken för att indikera att du har ett inkommande samtal.

• Tryck på multifunktionsknappen på RemoteTalk-kabeln när du vill svara på eller avsluta ett samtal.

• Håll multifunktionsknappen intryckt om du vill avvisa ett samtal.

Här kan du använda dem

Powerbeats2 Wireless är svett- och vattentåliga, vilket gör dem perfekta för tuffa träningsförhållanden både inom- och utomhus (inte minst i regn!).

Kom ihåg:

• De är inte vattentäta – doppa dem inte vatten och skydda dem mot kraftiga vattenflöden.

• Använd dem inte under extrema förhållanden i till exempel en bastu, ett ångrum eller liknande förhållanden med hög värme och hög luftfuktighet.

Vill du veta mer om hur och var du kan använda Powerbeats2 Wireless? Läs mer om hur Powerbeats2 Wireless kan anpassas.