1.

Njut av tio timmars kontinuerlig speltid och upp till 100 timmars standbytid med Beats Wireless-hörlurar. Innan du tar steget över till trådlöst följer du de här anvisningarna för att ladda och komma igång.

Koppla in

1. Anslut mikro-USB-kabeln till mikro-porten under den vänstra öronkåpan.
    2. Anslut den andra änden av kabeln till en USB-port på datorn eller någon annan USB-kompatibel laddningsenhet.
    3. Ett tomt batteri tar vanligtvis en timme att ladda upp. Statuslampan lyser röd medan batteriet laddas. När det är fulladdat lyser den grönt.
    4. Parkoppla enheten och börja lyssna.
Power Your Wireless Headphones