Studio-högtalarna har ett kraftfullt inbyggt och uppladdningsbart litiumjonbatteri som kan ge uppspelningstider på upp till 20 timmar med ANC. Så här laddar du hörlurarna:

1.

Ladda

1. Anslut laddningskabeln till mikro-USB-porten på höger öronkåpa.
    2. Anslut kabelns USB-kontakt till en strömkälla.

Det tar ungefär två timmar att ladda upp ett helt urladdat batteri med nätadaptern. Det kan ta längre tid om du laddar via USB från en bärbar dator eller annan enhet.

Om hörlurarna inte laddas som avsett kan du återställa Studio-hörlurarna.

2.

Batteristatus

Här kan du läsa om vad blinkande lampor på batterimätaren betyder:

När enheten är frånkopplad från strömkällan:

• Fem vita lampor betyder att batteriet är nästan eller helt fulladdat.
    • En lampa med fast rött sken betyder att laddningen är låg.
    • En lampa med blinkande rött sken betyder att batterikapaciteten nästan är helt uttömd.
    • Om alla lampor är släckta betyder det att hörlurarna är avstängda eller att batteriet inte laddas.

När enheten är ansluten till strömkällan:

• Fem vita lampor betyder maximal laddning.
    • En lampa med blinkande vitt sken betyder att batterikapaciteten nästan är helt uttömd.
Power your Studios