1.

Studio Wireless-hörlurarna har ett uppladdningsbart batteri, som ger tolv timmars uppspelning och anpassningsbar brusreducering (ANC) via Bluetooth, och 20 timmar vid anslutning via 3,5 mm-kabel.

2.

Ladda

1. Anslut laddningskabeln till mikro-USB-porten på den högra öronkåpan.
    2. Anslut den andra änden av USB-kabeln till den medföljande USB-strömadaptern.

Det tar ungefär två timmar att ladda upp ett helt urladdat batteri med den medföljande USB-strömadaptern. Det kan ta längre tid om du laddar via USB från en bärbar dator eller annan enhet.

Om det blir problem med laddningen av hörlurarna kan du återställa Studio-hörlurarna eller söka efter uppdateringar för Studio Wireless via Beats Updater.

3.

Batteristatus

Här kan du läsa om vad lamporna på batterimätaren betyder:

När enheten är frånkopplad från strömkällan:

• Fem vita lampor betyder att batteriet är nästan eller helt fulladdat
    • En lampa med fast rött sken betyder att laddningen är låg
    • En lampa med blinkande rött sken betyder att batterikapaciteten nästan är helt uttömd
    • Om alla lampor är släckta betyder det att hörlurarna är avstängda eller att batteriet inte laddas

När den är ansluten till en strömkälla:

• Fem vita lampor betyder maximal laddning
    • En lampa med blinkande vitt sken betyder att batterikapaciteten nästan är helt uttömd
Power your Studio Wireless