1.

Pill drivs av ett inbyggt uppladdningsbart batteri. När batteriet är fulladdat kan du se fram emot 7 timmars speltid.

Om batteriet är helt dött tar det cirka 3,5 timmar att ladda. Så här laddar du Pill:

• Sätt in kabelns mikro-USB-kontakt på baksidan av Pill.
    • Anslut USB-änden till en strömkälla eller ett vägguttag via AC-adaptern.
    • Ladda enheten!

USB-porten lyser rött medan laddningen pågår och grönt när batteriet är fulladdat. När batteritiden går under 20 procent börjar lampan lysa rött som en signal om att det snart måste laddas.

Power Your Pill