Om du har problem med ljudet eller strömtillförseln på högtalaren kan du prova att återställa den.

1.

Återställa och behålla inställningar

1. Håll strömknappen intryckt i 8 sekunder och släpp sedan.
    2. Tryck en gång på strömknappen. Lampan på batterimätaren blinkar vitt till rött 3 gånger.
    3. Enheten är nu återställd.

Om du har återställt högtalaren men fortfarande har problem, kan du se efter om det finns någon uppdatering för Beats Pill+ med Beats Updater eller appen Beats Pill+.

2.

Återställa och ta bort inställningar

Om du vill ta bort alla parkopplade enheter, ta bort det anpassade namnet och återställa Beats Pill+ till fabriksinställningarna, följer du anvisningarna nedan.

1. Anslut Beats Pill+ till en strömkälla med Lightning-till-USB-kabeln.
    2. Sätt på högtalaren.
    3. Håll knappen b och strömknappen intryckta i 6 sekunder.
    4. Lampan på batterimätaren blinkar rött 6 gånger.
    5. Beats Pill+ har återställts till de inställningar den hade när den köptes.
Reset Your Beats Pill+ Speaker