Besvara telefonsamtal med Beats Pill+ -högtalaren

1.

När du har parkopplat Beats Pill+ med telefonen kan du enkelt ta emot samtal med högtalaren.

• Du svarar på inkommande samtal genom att trycka en gång på knappen b.
    • Avsluta samtalet genom att trycka på knappen b igen.
    • Om du vill överföra ljudet i ett telefonsamtal på telefonen till Beats Pill+-högtalaren trycker du två gånger på knappen b.
    • Om du vill besvara ett andra samtal och parkera det första trycker du en gång på knappen b. Tryck igen om du växla mellan samtalen.
    • Avvisa ett inkommande samtal genom att hålla ned knappen b.
Answer Phone Calls With Your Beats Pill+ Speaker