1.

Beats Pill Character är tillverkad enbart för användning tillsammans med Beats Pill. Gör så här när du vill göra din Pill mer personlig:

1. Ta bort frontpanelen från Character.
    2. Sätt Pill i stativet, med den främre kanten på nederdelen bakom de två plastflikarna, så att nederdelen är inpassad i skåran.
    3. Sätt tillbaka frontpanelen på Character – den fäster magnetiskt.

När Pill-enheten är installerad styr du volymen i högtalaren från källenheten. Eftersom Pill Character inte är kompatibel med Pill Sleeve måste du ta bort Sleeve först om du har båda tillbehören.

Use Your Pill Character