Dela ljud med AirPods eller Beats-hörlurar

Med den senaste versionen av iOS eller iPadOS kan både du och en vän lyssna på ljud från din iPhone eller iPad med AirPods eller Beats trådlösa hörlurar.

Du behöver

Du behöver en kompatibel iPhone, iPad eller iPod touch med den senaste versionen av iOS eller iPadOS, och ni måste båda ha kompatibla trådlösa hörlurar.1

Så börjar du dela

1. Anslut dina AirPods eller AirPods Pro, dina AirPods Max eller dina Beats-hörlurar till din iOS eller iPadOS-enhet.

2. Tryck på AirPlay-knappenIngen bildtext för denna bild i Kontrollcenter på din iPhone eller iPadpå låsskärmen eller i den app som du lyssnar på.

3. Tryck på Dela ljud.

4. Om din vän har AirPods eller AirPods Pro håller du dem nära din enhet i fodralet och öppnar locket. Om din vän har AirPods Max håller du dem nära din enhet i fodralet och öppnar locket. Om din vän har trådlösa Beats-hörlurar sätter du dem i parkopplingsläge och håller dem nära din enhet.

5. När du din väns hörlurar dyker upp på din skärm trycker du på Dela ljud.

ios15-iphone13-pro-control-center-audio-card-playing-airpods-max

Så reglerar du ljudet

Du kan ändra volymen och spela, pausa och stoppa ljudet med reglagen på låsskärmen eller i Kontrollcenter på din iPhone eller iPad. Dra i volymreglaget för valfritt hörlurspar eller dra i volymreglaget längst ned om du vill reglera volymen i båda hörlurarna.

Du och din vän kan också styra ljudet med reglagen på era hörlurar. Om ni ändrar volymen med reglagen på ett par ändras ljudet bara på de hörlurarna.

Kontrollcenter på iPhone med musik som spelas upp via delat ljud

Så slutar du dela

Om du vill sluta dela trycker du på AirPlay-knappenIngen bildtext för denna bild i Kontrollcenter på din iPhone eller iPad på låsskärmen eller i den app som du lyssnar på för att sluta dela.

Tryck på bockmarkeringenIngen bildtext för denna bild bredvid hörlurarna du vill sluta dela med. När du slutar dela ljudet kopplar du även ifrån de andra hörlurarna.

Modeller som är kompatibla med iPhone, iPad och iPod touch

• iPhone 8 och senare

• iPad Pro 12,9 tum (2:a generationen) och senare

• iPad Pro 11 tum

• 10,5-tums iPad Pro

• iPad Air (3:e generationen) och senare

• iPad mini (5:e generationen) och senare

• iPad (5:e generationen) och senare

• iPod touch (7:e generationen)

Ta reda på vilken modell av iPhone, iPad eller iPod du har.

Kompatibla hörlursmodeller

• AirPods Max

• AirPods Pro (1:a generationen) och senare

• AirPods (1:a generationen) och senare

• Powerbeats

• Solo Pro

• Powerbeats Pro

• Powerbeats3 Wireless

• Beats Solo3 Wireless

• Beats Studio3 Wireless

• BeatsX

• Beats Flex

• Beats Fit Pro