1.

Har du problem med att ansluta Apple-produkter till Beats via Bluetooth? Gör så här:

1. Avaktivera Bluetooth på alla enheter som är parkopplade till dina Beats.
    2. Öppna Bluetooth-menyn från Systeminställningar på Mac-datorn.
    3. Välj Beats från listan över hittade enheter och ta bort enheten.
    4. Aktivera parkoppling på Beats.
    5. Kontrollera att statuslamporna visar att enheten är i parkopplingsläge.
    6. Gå tillbaka till Bluetooth-menyn på Mac-datorn och välj Beats-enheten.
      • I OS X 10.8 måste du välja Beats-enheten som ljudenhet under Bluetooth-inställningar.
    7. Parkopplingen är klar! Men du kan behöva återansluta. Välj din Beats-enhet i Bluetooth-menyn och välj Använd som ljudenhet (stereo).

Ljudet kommer nu att strömmas till din Beats-enhet som avsett. Om du ändå inte kommer vidare kan du prova med att starta om Mac-datorn.

Mac Issues with Bluetooth