Uppdatera den fasta mjukvaran i din Beats-produkt

Med Beats Updater håller du dina trådlösa hörlurar, öronsnäckor och högtalare från Beats uppdaterade med den senaste fasta mjukvaran.

1.

Installera Beats Updater

Hämta Beats Updater om din utrustning uppfyller följande systemkrav. Dubbelklicka på den hämtade filen och följ anvisningarna på skärmen.

• Solo Pro, Studio3 Wireless, Studio Wireless, Solo3 Wireless, Solo2 Wireless, Powerbeats3 Wireless, Powerbeats2 Wireless, Powerbeats Pro, Pill 2.0, Beats Pill+ eller Beatsx
    • En aktuell version av Apple Safari, Google Chrome, Mozilla Firefox eller Microsoft Internet Explorer
    • macOS High Sierra 10.13 eller senare, eller Windows 7 eller senare

Om din enhet är på och ansluten till en iOS-enhet behöver du inte utföra stegen i den här artikeln.

2.

Anslut till USB-porten

Anslut Beats-produkten direkt till USB-porten på din dator med rätt kabel:

• Solo Pro, Powerbeats Pro, Beats Pilloch Beatsx: Lightning-till-USB-kabel
    • Andra Beats-produkter: mikro-USB-till-USB-kabel som har stöd för dataöverföring
  3.

Söka efter uppdateringar för den fasta mjukvaran

Klicka på Beats-statussymbolen i menyraden och sedan på namnet på din produkt så kommer du till webbplatsen för Beats Updater.

Om det finns en tillgänglig uppdatering för den fasta mjukvaran och batteriet är minst 20 procent laddat visas en Uppdatera-knapp i webbläsarfönstret.

Om Beats-produkten är parkopplad med en Android-enhet kan du även se en notis i Beats-appen för Android.

4.

Uppdatera den fasta mjukvaran

Klicka på Uppdatera och följ sedan anvisningarna på skärmen.

5.

Om Beats Updater inte hittar din enhet eller slutför uppdateringen

• Kontrollera att USB-kabeln sitter ordentligt i datorn och Beats-produkten.
    • Prova en annan USB-port på datorn. Använd inte en USB-hubb.
    • Stäng av Beats-produkten och starta den sedan igen.
    • Nollställ Beats-produkten.
    • Starta om datorn.
Uppdatera den fasta mjukvaran i din Beats-produkt