Uppdatera den fasta programvaran i din Beats-produkt

Med Beats Updater håller du dina trådlösa hörlurar, öronsnäckor och högtalare från Beats uppdaterade med den senaste fasta programvaran.

1.

Installera Beats Updater

Om du uppfyller följande systemkrav hämtar du Beats Updater. Dubbelklicka på den hämtade filen och följ anvisningarna på skärmen.

• Pill 2.0, Beats Pill+, Powerbeats2 Wireless, Studio Wireless eller Solo2 Wireless
    • En aktuell version av Apple Safari, Google Chrome, Mozilla Firefox eller Microsoft Internet Explorer
    • OS X Mountain Lion 10.8 eller senare, eller Windows 7 eller senare
  2.

Anslut till USB-porten

Anslut Beats-produkten direkt till USB-porten på din dator med rätt kabel:

• Beats Pill+, Lightning-till-USB-kabel
    • Andra Beats-produkter: mikro-USB-till-USB-kabel som har stöd för dataöverföring
  3.

Sök efter uppdateringar av den fasta programvaran

Klicka på Beats-statussymbolen i menyraden och klicka sedan på namnet på din produkt så kommer du till webbplatsen för Beats Updater.

Om det finns en tillgänglig uppdatering av den fasta programvaran, och batteriet är laddat till minst 20 procent, ser du en Uppdatera-knapp i webbläsarfönstret.

4.

Uppdatera den fasta programvaran

Klicka på Uppdatera och följ sedan anvisningarna på skärmen.

5.

Om Beats Updater inte hittar din enhet eller slutför uppdateringen

• Kontrollera att USB-kabeln sitter ordentligt i datorn och Beats-produkten.
    • Prova en annan USB-port på datorn. Använd inte en USB-hubb.
    • Stäng av Beats-produkten och slå sedan på den igen.
    • Återställ Beats-produkten.
    • Återställ datorn.
Update the firmware of your Beats product