Uppdatera den fasta mjukvaran i din Beats-produkt

Med Beats Updater håller du dina trådlösa hörlurar, öronsnäckor och högtalare från Beats uppdaterade med den senaste fasta mjukvaran.

1. Installera Beats Updater

Om du uppfyller följande systemkrav hämtar du Beats Updater. Dubbelklicka på den hämtade filen och följ anvisningarna på skärmen.

• Beats trådlösa hörlurar, öronsnäckor eller högtalare
    • En aktuell version av Apple Safari, Google Chrome, Mozilla Firefox eller Microsoft Internet Explorer
    • macOS 10.14 eller senare, eller Windows 10 eller senare

Om din Beats-produkt är på och ansluten till en iOS-enhet behöver du inte utföra stegen i den här artikeln.

2. Ansluta till en usb-port

Anslut Beats-produkten direkt till usb-porten på din dator med rätt kabel:

• Powerbeats, Solo Pro, Powerbeats Pro, Beats Pilloch Beatsx: Lightning-till-usb-kabel
    • Andra Beats-produkter: mikro-usb-till-usb-kabel som har stöd för dataöverföring
  3. Söka efter uppdateringar för den fasta mjukvaran

Klicka på Beats-statussymbolen i menyraden och sedan på namnet på din produkt så kommer du till webbplatsen för Beats Updater.

Om det finns en tillgänglig uppdatering för den fasta mjukvaran och batteriet är minst 20 procent laddat visas en Uppdatera-knapp i webbläsarfönstret.

Om Beats-produkten är parkopplad med en Android-enhet kan du även se en notis i Beats-appen för Android.

4. Uppdatera den fasta mjukvaran

Klicka på Uppdatera och följ sedan anvisningarna på skärmen.

5. Om Beats Updater inte hittar din enhet eller slutför uppdateringen

• Kontrollera att usb-kabeln sitter ordentligt i datorn och i hörlurarna, öronsnäckorna eller högtalarna.
    • Prova en annan usb-port på datorn. Använd inte en usb-hubb.
    • Stäng av Beats-produkten och starta den sedan igen.
    • Nollställ Beats-produkten.
    • Starta om datorn.
    • Koppla från usb-kabeln för din Beats-produkt från datorn och anslut den sedan igen.
Uppdatera den fasta mjukvaran i din Beats-produkt