Uppdatera den fasta mjukvaran i din Beats-produkt

Med Beats Updater håller du dina trådlösa hörlurar, öronsnäckor och högtalare från Beats uppdaterade med den senaste fasta mjukvaran.

1.

Installera Beats Updater

Om du uppfyller följande systemkrav hämtar du Beats Updater. Dubbelklicka på den hämtade filen och följ anvisningarna på skärmen.

• Pill 2.0, Beats Pill+, Powerbeats2 Wireless, Powerbeats3 Wireless,
      Studio Wireless, Studio3 Wireless, Solo2 Wireless, Solo3 Wireless eller Beatsx
    • En aktuell version av Apple Safari, Google Chrome, Mozilla Firefox eller Microsoft Internet Explorer
    • macOS Sierra 10.12 eller senare, eller Windows 7 eller senare
  2.

Ansluta till USB-porten

Anslut Beats-produkten direkt till USB-porten på din dator med rätt kabel:

• Beats Pill+ och Beatsx: Lightning-till-USB-kabel
    • Andra Beats-produkter: mikro-USB-till-USB-kabel som har stöd för dataöverföring
  3.

Söka efter uppdateringar av den fasta mjukvaran

Klicka på Beats-statussymbolen i menyraden och klicka sedan på namnet på din produkt så kommer du till webbplatsen för Beats Updater.

Om det finns en tillgänglig uppdatering av den fasta mjukvaran, och batteriet är laddat till minst 20 procent, ser du en Uppdatera-knapp i webbläsarfönstret.

4.

Uppdatera den fasta mjukvaran

Klicka på Uppdatera och följ sedan anvisningarna på skärmen.

5.

Om Beats Updater inte hittar din enhet eller slutför uppdateringen

• Kontrollera att USB-kabeln sitter ordentligt i datorn och Beats-produkten.
    • Prova en annan USB-port på datorn. Använd inte en USB-hubb.
    • Stäng av Beats-produkten och slå sedan på den igen.
    • Nollställ Beats-produkten.
    • Nollställ datorn.
Update the firmware of your Beats product