Om produkten har ett serienummer behöver du uppge det när du kontaktar supporten. Så här hittar du serienumret på din produkt. Det kan också vara tryckt nära streckkoden på Beats-förpackningen. Serienumret kan bli lättare att se om du ändrar belysningen eller använder ett förstoringsglas. Du kan också ta en bild av numret med din mobiltelefon och sedan zooma in.

1.

Högtalare

Pill+

Vik tillbaka gummiremsan på baksidan av högtalaren och titta ovanför USB-porten.

2.

Pill XL

Vik tillbaka gummifliken som täcker portarna på högtalarens baksida. Serienumret är tryckt på insidan av fliken. Det inleds med RAVE, åtföljt av flera bokstäver och siffror.

3.

Pill

Titta på gummiremsan på högtalarens undersida.

4.

Hörlurar

Dra ut bygeln och titta på skjutreglaget ovanför den högra hörsnäckan.

Beats EP (före juli 2017)

Kontrollera den anslutna kabeln nära den vänstra öronkåpan.

Beats EP (efter juli 2017)

Kontrollera den anslutna kabeln.

Öronsnäckor

Titta på kabeln bredvid den högra hörsnäckan.

Powerbeats3 Wireless

Kontrollera kabeln mellan den högra och vänstra hörsnäckan.

BeatsX

Kontrollera strömmodulen nära den högra hörsnäckan.

Find Your Serial Number