Det är enkelt att använda Executives-hörlurar – det räcker med att flytta ett reglage och trycka på en knapp.

1.

Av och på igen

2.

ANC och ljud

1. Sätt in kabelns raka ände i öronkåpan.
    2. Sätt in kabelns L-formade ände i enheten.
    3. Slå på hörlurarna.

Statuslampan lyser grönt om strömmen räcker, och rött när du måste byta batterier.

3.

Ljud av

• Du stänger av ljud och brusreducering genom att hålla knappen b på den högra öronkåpan intryckt.
    • Släpp när du vill återuppta ljudet och/eller brusreduceringen.

Obs! Det går inte att stänga av ANC medan du fortsätter att spela upp ljud. Om du vill stänga av ANC måste du vara i läget för enbart ANC eller också måste du stänga av både ljud och ANC.

Executive Functions