Använd laddningsfodralet för mer än 24 timmars sammanlagd speltid med dina Powerbeats Pro. Ladda så här när det är dags.

1.

Med dina Powerbeats Pro-hörsnäckor får du upp till 9 timmars uppspelning. Med laddningsfodralet kan du få mer än 24 timmars uppspelning. Och med Fast Fuel kan du få upp till 1,5 timmars uppspelning efter 5 minuters laddning.

När batteriet i fodralet har mindre än 40 % laddning börjar LED-lampan på framsidan lysa rött. Om LED-lampan blinkar rött kan du behöva återställa öronsnäckorna.

2.

Ladda dina Powerbeats Pro

Placera dina Powerbeats Pro-hörsnäckor i laddningsfodralet när du vill ladda dem. Gör så här du när du behöver ladda både hörsnäckorna och fodralet:

1. Placera hörsnäckorna i fodralet.
    2. Anslut fodralet till en strömkälla med Lightning-kabeln som medföljde dina Powerbeats Pro.

Du kan också ladda fodralet utan hörsnäckorna.

Lägg hörsnäckorna i fodralet och anslut det till en strömkälla.
  3.

Se hur mycket laddning Powerbeats Pro-hörsnäckorna har

På Phone, iPad eller iPod touch

1. Se till att dina Powerbeats Pro är på och parkopplade med din iPhone, iPad eller iPod touch.
    2. Placera hörsnäckorna i laddningsfodralet. Låt fodralets lock vara öppet.
    3. Håll dina Powerbeats Pro högst fem centimeter ifrån din upplåsta iPhone, iPad eller iPod touch.
    4. På iOS-enheten ser du ett kort som visar batterinivån.

Du kan även se batterinivån i Idag-vyn på din iPhone, iPad eller iPod touch. Läs om att lägga till widgeten Batterier i vyn Idag.

På en Mac

1. Klicka på knappen för Bluetooth-menyn längst upp till höger på Mac-datorn.
    2. Välj Powerbeats Pro. Batterinivån för hörsnäckorna visas.

På en Android-enhet

Öppna Beats-appen för Android för att se batterinivån på dina hörsnäckor och laddningsfodralet.

4.

Om du inte kan ladda dina Powerbeats Pro

Här är några saker som du kan prova om du har problem med att ladda dina Powerbeats Pro.

1. Kontrollera att hörsnäckorna sitter som de ska i fodralet.
    2. Använd en annan strömkälla eller kabel.
    3. Rengör hörsnäckorna och se till att de är helt torra.
    4. Återställ enheten.

Kontakta Apple-supporten om du fortfarande behöver hjälp.

5.

Längre batteritid

Håll dina Powerbeats Pro-hörsnäckor laddade genom att alltid lägga tillbaka dem i fodralet när de inte används.

Ladda dina Powerbeats Pro