1.

Beats-enheter kan känna igen anslutningar med flera enheter, men de försöker alltid att ansluta till den senast använda enheten såvida inte annat anges.

Bluetooth aktiveras på olika sätt på olika produkter, men metoden är vanligen densamma i Android eller Apples operativsystem. Så här parkopplar du i respektive system:

2.

Android

1. Gå till Inställningar > Trådlöst och nätverk > Bluetooth-inställningar.
    2. Markera rutan bredvid Bluetooth när du vill aktivera Bluetooth.
    3. En lista över Bluetooth-enheter visas.
    4. Anslut genom att trycka på din Beats-produkt i listan.

Apple iOS

1. Gå till Inställningar > Bluetooth.
    2. Flytta Bluetooth-reglaget till På.
    3. En lista över Bluetooth-enheter visas.
    4. Anslut genom att trycka på din Beats-produkt i listan.
Bluetooth and Your Device